ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Τα ζώδια με τα οποία είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστείτε


Σε κάθε εργασιακό χώρο υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες. Ορισμένοι άνθρωποι είναι πιο δυνατοί από άλλους κι άλλοι πιο ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν εκείνοι που παραμένουν ψύχραιμοι ή εκείνοι που διαρκώς είναι ήρεμοι και που προσπαθούν να διατηρούν πάντα τις ισορροπίες. Φυσικά, το να είναι τα πράγματα διαρκώς ειρηνικά σε ένα εργασιακό περιβάλλον με πολλούς εργαζόμενους δεν είναι εύκολο. Οι απαιτήσεις, η κούραση και το άγχος προκαλούν συχνά προστριβές και εντάσεις, οι οποίες λύνονται αν υπάρχει καλή θέληση από κάθε πλευρά.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι εργαζόμενοι που αντί να προσπαθούν να συνεργαστούν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όπως οι συνάδελφοί τους, ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά και καταφεύγουν σε μικροπολιτικές, ώστε να κερδίζουν την εύνοια των εργοδοτών.

Και ενώ, ομολογουμένως, η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με τις καλές ή δυσχερείς συναδελφικές σχέσεις, κρίνοντας με βάση τα χαρακτηριστικά των παρακάτω ζωδίων, καλύτερα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά όταν πρόκειται να συναναστραφείτε μαζί τους.

Παρθένος


Όταν πρόκειται για δουλειά η Παρθένος δεν ηρεμεί ποτέ. Τα επαγγελματικά ζητήματα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου της, ενώ το υπόλοιπο αγωνιά για το αν θα αρέσει ή όχι στους συναδέλφους της. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει τους ανωτέρους της και να εξασφαλίσει προνόμια, ακόμα και αν κάποιος άλλος τα αξίζει περισσότερο. Η εμμονή της στην τάξη και το πρόγραμμα επηρεάζει και τη ζωή τους στο γραφείο, αφού όποιος δεν ακολουθεί το πρόγραμμά της έρχεται αντιμέτωπος με γκρίνια και πολλές παρατηρήσεις.

Σκορπιός

Αρκετά καχύποπτοι, οι Σκορπιοί προτιμούν να δουλεύουν μόνοι, για να κερδίζουν πάντα τα εύσημα. Δεν εμπιστεύονται τους συναδέλφους τους, ενώ είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Προσέχουν κάθε κίνηση των άλλων, ακόμα και αν δείχνουν αδιάφοροι και θεωρούνται «μυστήριοι». Η συνεργασία μαζί τους είναι μια περίπλοκη υπόθεση, που δεν διακατέχεται από την εμπιστοσύνη. Βέβαια, το πανούργο μυαλό τους μπορεί να σας κρατά στη μπούκα, αλλά θα βρει λύσεις σε πολλά προβλήματα.

Τοξότης

Όταν πρόκειται να μοιραστούν αρμοδιότητες και φόρτο εργασίας είναι οι καλύτεροι. Ωστόσο, θα είναι εκείνοι που θα συνεισφέρουν τα λιγότερα σε κάθε project. Επίσης, εναντιώνονται σε κάθε τι που ακούν, υποστηρίζοντας ότι οι δικές τους γνώσεις είναι οι πιο τεκμηριωμένες και σωστές, ενώ πάντα καυχιούνται και για την επαγγελματική τους εμπειρία. Μπορούν να γίνουν αρκετά μικροπρεπείς, αναφορικά με εργασιακά ζητήματα.

marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου