ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο παθιασμένες και ρομαντικές βραδιές για 3 ζώδια


Aς δούμε ποια ζώδια  θα ζήσουν ένα παθιασμένο καλοκαίρι, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει πως θα κάνουν σχέση ή θα βελτιώσουν την ήδη υπάρχουσα.

Οι νύχτες του καλοκαιριού προβλέπονται ιδιαίτερα παθιασμένες για τα παρακάτω ζώδια, τα οποία πρέπει να προετοιμάζονται για μεγάλες στιγμές στη ζωή τους.

Δίδυμοι

Η τύχη είναι μαζί σας. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κινείται στο ζώδιό σας από τις 22 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, ενισχύοντας το χάρισμα και τη γοητεία σας. Οι προσκλήσεις για πάρτι, βόλτες, ραντεβού θα είναι πολλές. Οι γνωριμίες επίσης. Αυτό το το καλοκαίρι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε πολλές παθιασμένες στιγμές, αλλά και να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε να ξεκαθαρίζετε τη θέση σας και τα θέλω σας.

Αιγόκερως

Ως άνθρωπος που τείνει να δίνει προτεραιότητα στην αυτοπειθαρχία και στην επίτευξη στόχων, αυτή τη σεζόν μπορεί να αισθάνεστε κάπως άβολα. Εστιάζετε στο πάθος και τη στιγμή, κάτι που για εσάς είναι πρωτόγνωρο. Προσπαθείτε να είστε σκληροί και να μην δείχνετε το ευάλωτο πρόσωπό σας, αλλά οι δικοί σας γνωρίζουν πως είστε ευαίσθητοι. Αφήστε τα συναισθήματά σας να φανούν και ετοιμαστείτε για βραδιές γεμάτες πάθος και ένταση. Με τον σωστό άνθρωπο δίπλα σας (τον οποίο μπορεί να γνωρίσατε μόλις) όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά, όπως πρέπει να είναι το καλοκαίρι.

Ιχθείς

Συναρπαστική η ενέργεια που διατρέχει την ερωτική σας ζωή αυτή την περίοδο. Είστε πιθανότατα το ζώδιο που θα ζήσει το πιο παθιασμένο καλοκαίρι, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τη στιγμή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφεθεί σε μια νέα γνωριμία, χωρίς να έχετε προσδοκίες ή απαιτήσεις για ένα κοινό μέλλον. Με την εποχή του Καρκίνου να έχει ήδη ξεκινήσει, οι ευκαιρίες για γνωριμίες, διασκέδαση και όμορφες στιγμές είναι εδώ.

marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου