ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΣΟΚ: Βόμβα στον επιχειρηματικό κλάδο των Γρεβενών! -Ιστορική επιχείρηση της περιοχής ενδέχεται να “κατεβάζει ρολά” την επόμενη εβδομάδα λόγω ΔΕΗ!!


Σαν κεραυνός θα πέσει στην κοινωνία των Γρεβενών ότι ιστορική επιχείρηση της περιοχής ενδέχεται να “κατεβάζει ρολά” την επόμενη εβδομάδα λόγω διακοπής της παροχής ρεύματος!

Σύμφωνα με τον ΑΕΤΟ, η επιχείρηση καταβάλει απαρέγκλιτα τα τελευταία 6 χρόνια, πριν τη λήξη τους, όλους τους λογαριασμούς ρεύματος, (περιττό να αναφέρουμε για το πόσο αυξημένοι τελευταία καταγράφονται), και η ΔΕΗ, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά πλήρη αναλγησία και υπεροψία, απαιτεί επιπλέον την άμεση καταβολή παλαιότερα ρυθμισμένων οφειλών, (από το 2012-2016), αδιαφορώντας για τις συνθήκες που έχουν πλέον διαμορφωθεί στην αγορά και το ενεργειακό κόστος. 

Η εταιρεία απώλεσε τη ρύθμιση που διατηρούσε με τη ΔΕΗ μέσα στην πανδημία, ενώ ήταν σε αναστολή εργασιών λόγω Covid, ζητώντας παράταση καταβολών για 2 μήνες, και ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε απάντηση! 
Επιπλέον, έχει αποδεχθεί και ζητάει (μάταια) από τη ΔΕΗ την καταβολή των παλαιών οφειλών, (εκ των οποίων το 40% είναι τόκοι υπερημερίας και πανωτόκια!!!), σε 24 μηνιαίες δόσεις το οποίο δε γίνεται αποδεκτό! 

Είναι αξιοσημείωτο ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται σε πλήρη ανοδική τροχιά, με 70% ετήσια ανάπτυξη τα τελευταία 2 χρόνια, διπλασιάζοντας το προσωπικό της, φθάνοντας στα 25 άτομα! 

Έχοντας εξαντλήσει κάθε επιχείρημα η εταιρεία παραιτείται από περαιτέρω προσπάθεια και οι ευθύνες παραπέμπονται στους τοπικούς άρχοντες για εύρεση λύσης για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στην πολύπαθη μικρή μας κοινωνία.

ΑΕΤΟΣ: Ευελπιστούμε να βρεθεί λογική και αντιμετωπίσιμη λύση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου