Φροντιστήριο στα Γρεβενά: "ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ"

ΥΓΕΙΑ

www.careandtourism.com

Φροντιστήριο στα Γρεβενά: "λόγος & αριθμός"

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Electronet Κωνσταντινίδης


Καντε ΚΛΙΚ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Παπαδιά κατήγγειλε τον ιερέα ότι την ξυλοκόπησε αλλά… δεν επιθυμεί τη δίωξή του


Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο ιερέας, που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά της πρεσβυτέρας του και φθορές στο σπίτι τους.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 57χρονος ιερέας ξεσπούσε σε φωνές αλλά και σε σπάσιμο αντικειμένων στην οικία τους, σε περιοχή του Πηλίου.

Αστυνομικοί κλήθηκαν από την πρεσβυτέρα σε κλίμα πανικού για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο προχθές το απόγευμα, ενώ πλέον την υπόθεση θα χειριστεί τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η τοπική εκκλησία, μιας που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ιερέας, φέρεται να έχει προβεί σε ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία, αρνούμενος ότι άσκησε βία σε βάρος της πρεσβυτέρας, ενώ παραδέχτηκε ότι προκάλεσε φθορές στην οικία τους.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα που τον κατήγγειλε, δήλωσε πως το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο αλλά δεν επιθυμεί την δίωξη του ιερέα.

1 σχόλιο: