ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Δύο στα δύο για τον Τεντόγλου στους αγώνες Diamond League (video)

Οι καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τον Μίλτο Τεντόγλου να πετύχει το στόχο του και να κάνει δύο τις νίκες του στη σειρά αγώνων Diamond League.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο αναδείχθηκε χθες νικητής στη διοργάνωση του Όσλο με άλμα στα 8,10 μ., σε έναν αγώνα όπου τα δύο πρώτα άλματα έγιναν με πολύ δυνατή βροχή και στο σύνολο οι έξι προσπάθειες σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε με 7,96 μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο, ενώ στην τρίτη προσπάθεια, πέτυχε 8,10 μ. κι έπειτα 8,00 μ., 8,02 μ. και ήταν άκυρος στο τελευταίο του άλμα.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία την εξαιρετική του κατάσταση, που δεν επηρεάστηκε από τον μικρό τραυματισμό στον αγώνα της Καλαμάτας. Ο άλτης με 8,36 μ. στη θερινή σεζόν, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα στο Diamond League της Στοκχόλμης, στην τελευταία του εμφάνιση πριν το Παγκόσμιο του Όρεγκον.

Ο Τόμπιας Μόντλερ στο τελευταίο του άλμα πέτυχε 8,05 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση, ενώ ο Σάιμον Εχάμερ ήταν τρίτος μ 7,95 μέτρα.
segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου