ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του φετινού παιχνιδιού



Πήρε τον τίτλο του Έλληνα MasterChef 2022 και τo χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Το βράδυ της Τετάρτης (15/6) πραγματοποιήθηκε ο τελικός του έκτου κύκλου του MasterChef.

Μετά από 5,5 μήνες σκληρής δουλειάς και πολλών δοκιμασιών, η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος σήκωσαν την τελευταία καμπάνα και τα έδωσαν όλα για να αναδειχθεί ο νικητής.

Οι δυο φιναλίστ μετά από μία σειρά απαιτητικών μαγειρικών προκλήσεων δημιούργησαν το καλύτερο πιάτο τους.

Οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους παίκτες στην τελευταία τους δοκιμασία, η οποία έκρινε αυτόν που κατέκτησε την πρώτη θέση.
Η τελευταία δοκιμασία αντιγραφής ήταν η σημαντικότερη του τελικού του διαγωνισμού καθώς η δημιουργός του πιάτου ήταν κι εκείνη που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειες του Παναγιώτη και της Καλλιόπης.

Ο λόγος για την κορυφαία chef Clare Smyth. Το πρώτο της εστιατόριο Core by Clare Smyth έχει λάβει τρία αστέρια Michelin στη Βρετανία.
Τελικά, αυτός που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του MasterChef 6 με 58 βαθμούς ήταν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.
Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και αρκετούς μήνες στο σπίτι και στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, πήρε τον τίτλο του Έλληνα MasterChef 2022 και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία συγκέντρωσε 53 βαθμούς.
Νωρίτερα, ο νικητής είχε αποκαλύψει πού θα ξοδέψει τα 50.000 αν κατάφερνε να τα κερδίσει.
«Θα πάω διακοπές. Αλλά 50. 000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα σε ένα πάρτι; Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου επιτέλους μετά από τόσο καιρό, θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά να πάω κι εγώ λίγο σπίτι μου. Είτε κερδίσω είτε όχι, κρατάω το πόσοι άλλοι έχουν γίνει MasterChef στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σε αυτή τη θέση εδώ εγώ και η Πόπη», είπε χαρακτηριστικά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Καλλιόπη Μπεζάντε, από την μεριά της, εξομολογήθηκε: «Το όνειρό μου είναι να κάνω το δικό μου μαγαζί. Η μαμά μου θέλει να πάμε ταξίδι στο Κάιρο, κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ταξίδι θα πάμε. Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω»
.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου