ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Σ ε ξ μετά τα 40: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε εικόνες


Οι αλλαγές των προτεραιοτήτων, τα παιδιά, η καριέρα και οι άλλες υποχρεώσεις, συμβάλλουν στη μείωση των ερωτικών συνευρέσεων.
Όσο περνούν τα χρόνια ωστόσο, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη τόσο για την σωματική όσο και την ψυχική τους υγεία.

Πρέπει να το «δουλεύετε»: Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σε αυτή την ηλικία ορμονικές αλλαγές, οι οποίες προκαλούν αλλαγές και στη σεξουαλική διέγερση, την επιθυμία για σεξ και το πόσο άνετα αισθάνονται στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Είναι λοιπόν σημαντικό να εστιάζετε στην αύξηση της διέγερσης και την αισθησιακή απόλαυση.

Φροντίστε την καρδιά σας: Το καρδιαγγειακό σύστημα αποτελεί «κλειδί» για καλή σεξουαλική ζωή. Είναι σημαντικό να είστε σωματικά δραστήριοι, ώστε να έχετε περισσότερη ενέργεια, ανεβασμένη λίμπιντο αλλά και αυτοπεποίθηση.
Έντονες σεξουαλικές εμπειρίες: Τα ζευγάρια μετά τα 40 βιώνουν κάποιες από τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς αισθάνονται ελεύθερα να εξερευνήσουν διαφορετικές πτυχές της σεξουαλικότητάς τους. Η αυτοπεποίθηση, η επιθυμία για άντληση ευχαρίστησης από το σεξ και η βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση κάνουν το σεξ πιο ουσιαστικό και περισσότερο παθιασμένο.

onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου