ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Μουσικοθεατρικό Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (εικόνες)

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσαν οι θερινές εκδηλώσεις του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με το πολύ όμορφο αφιέρωμα στην μεγάλη στιχουργό του λαϊκού μας τραγουδιού Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Την εκδήλωση που ήταν η δέκατη από τον Μάρτιο που ξεκινήσαμε, αν και δεν έγινε στο υπαίθριο θέατρο, όπως προγραμματίζαμε, παρακολούθησε πλήθος κόσμου που δεν έπαψε να χειροκροτεί, τόσο στο θεατρικό μέρος, με την πολύ ωραία υποκριτική της Δέσποινας Παπά (Ευτυχίας) και της Γλυκερίας Δημάδη (Ρέας Μανέλη), όσο και με την πάρα πολύ καλή ερμηνεία των καλύτερων τραγουδιών από την Παραδοσιακή Χορωδία.

Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, γιατί θα ακολουθήσει και αναλυτικό δελτίο τύπου αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους πολύ καλούς μας μουσικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για έξι μήνες για να βγει αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τις Μεταφορές Γιώργος Καραγιάννης που που μετέφερε τα τραπέζια και τις καρέκλες και την ταβέρνα Βασιλόπουλος που μας τα παραχώρησε. 
Ευχαριστούμε τέλος τον Δήμο Γρεβενών και την Περιφερειακή Ενότητα που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση μας, τους πάνω από πενήντα χορηγούς μας, τους χορηγούς επικοινωνίας, τον Βαγγέλη Ράμμο για την πολύ καλή βιντεοσκόπηση, τον ηχολήπτη Μπάμπη Σαλβαρίνα για τον καλό ήχο και τον Ηλία Καραμήτρο για την πρόθυμη εξυπηρέτηση.

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το φθινόπωρο.

Στέργιος Πουρνάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου