ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Μετά τον καύσωνα ο υδράργυρος θα υποχωρήσει 10 βαθμούς Κελσίου


Μετά τον καύσωνα τριών ημερών, για τον οποίο προειδοποίησε η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο, ο υδράργυρος θα υποχωρήσει έως 10 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Οπως έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, σε κλειστές περιοχές και μακριά από τη θάλασσα, καθώς και στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη.

Χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει: «Μετά το κύμα ζέστης, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9 – 10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο, όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη.
 
 
» Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυσή του από τις 26/8 και μετά».
Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Μετά το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά!

Οσον αφορά στους χάρτες βροχής της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ και μέσα από τη σελίδα μου το συντομότερο δυνατό!

Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ
».
 
 

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου