Φροντιστήριο στα Γρεβενά: "ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ"

ΥΓΕΙΑ

www.careandtourism.com

Φροντιστήριο στα Γρεβενά: "λόγος & αριθμός"

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ


Καντε ΚΛΙΚ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Γρεβενά: «Ο πυρετός δεν έπεφτε κάτω από 38» – Τι λέει η μητέρα για το θάνατο του 35 ημερών βρέφους


Συγκλονισμένη εμφανίστηκε η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του ξαφνικά έπειτα από

ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο των Γρεβενών. 
Η μητέρα μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μωρού και πως η μικρούλα έχασε τελικά τη μάχη με το θάνατο…

Η άτυχη μητέρα από τα Γρεβενά σημείωσε για το θάνατο του βρέφους: «Δυστυχώς το παιδί μας δεν τα κατάφερε. Δεν γνωρίζω πως έγινε όλο αυτό. Ούτε πως ούτε γιατί. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να μας εξηγήσει πως έγινε. Το παιδί ανέβασε πυρετό και πήγαμε στο νοσοκομείο. Είχε 38,7 όταν πήγαμε. Και μέχρι την Τρίτη που το χάσαμε ο πυρετός δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα καταφέραμε. Και δεν ξέρουμε γιατί. Ήταν υγιέστατο, όπως και όλοι μας. Είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι».

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ένα βρέφος μόλις 35 ημερών άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών μετά από νοσηλεία δύο ημερών.

Το άτυχο βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό την Κυριακή 31/07. Σύμφωνα με πληροφορίες του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή από τους γιατρούς του νοσοκομείου και παρέμεινε στην παιδιατρική κλινική για νοσηλεία. Όμως το πρωί της Τρίτης 02/08 άφησε την τελευταία του πνοή. Από τους γιατρούς έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, όμως δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.Μιλώντας στο newsit.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε για το τραγικό περιστατικό περιγράφοντας όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Γρεβενών. Όπως είπε το μωρό μπήκε την Κυριακή στο νοσοκομείο και μετά από θεραπεία είχε καλή κλινική εικόνα, καθώς ο πυρετός έπεσε κάτω από το 38.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος στο δωμάτιο βρισκόταν και η μητέρα που μόλις είδε ότι το παιδί ήταν καλύτερα αποκοιμήθηκε στο πλάι του. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα το παιδί εντόπισε νεκρό η νοσηλεύτρια.

Ο κ. Γιαννάκος σημείωσε πως η κλινική είναι οργανωμένη και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν να το σώσουν.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης, Αναστασία Σταματοπούλου στο Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου