ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Έκλεψε αυτοκίνητα από συνεργείο και έκανε διάρρηξη – Φως στο μυστήριο μετά από 6 χρόνια


Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη ξεσκέπασαν την άγνωστη αλήθεια πίσω από τη διάρρηξη σε επιχείρηση. Τι διαπιστώθηκε για το νεαρό δράστη…
Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν περιπτώσεις κλοπών οχημάτων και διαρρήξεων. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
 
 Ειδικότερα, ο 33χρονος τον Νοέμβριο του 2016 αφαίρεσε, μαζί με συνεργούς του, από συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη δύο οχήματα, σε ένα από τα οποία τοποθέτησε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας που αφαίρεσε από έτερο αυτοκίνητο στην περιοχή του Νέου Ρυσίου.
 
 Ακολούθως, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας ένα εκ των κλεμμένων αυτοκινήτων, διέρρηξε επιχείρηση στην περιοχή της Νικόπολης, απ’ όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 4.650 ευρώ.

Επιπλέον, εντός του ίδιου μήνα αφαίρεσε δύο πινακίδες κυκλοφορίας από αυτοκίνητο στην περιοχή της Ασπροβάλτας, καθώς επίσης διέρρηξε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης από το εσωτερικό της οποίας αφαίρεσε κοσμήματα και ένα κυνηγετικό όπλο.

Τα δύο κλεμμένα οχήματα, καθώς και η κυνηγετική καραμπίνα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου