ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

7 συμβουλές για εύκολη και αποτελεσματική ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να μετατραπεί σε μια χαοτική διαδικασία για πολλούς ιδιοκτήτες.  Από την εύρεση των

κατάλληλων ειδικών που θα αναλάβουν όλες τις εργασίες, έως και την διεκπαιρέωση τους, το άγχος είναι μεγάλο. Χρειάζεται αρκετό σχεδιασμό ώστε να γίνει εύκολη και αποδοτική.

Αν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση ολόκληρου ή ενός συγκεκριμένου τμήματος του σπιτιού σας,  οι ειδικοί της Chroma Decor δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να γίνει όλη η εμπειρία σας, εύκολη, ευχάριστη και αποτελεσματική.

Αποτελεσματικός σχεδιασμός

Για αρχή, χρειάζεται να έχετε έτοιμο ένα πλάνο. Είτε επιθυμείτε να ανακαινίσετε έναν συγκεκριμένο χώρο όπως την κουζίνα, είτε επιθυμείτε να προχωρήσετε σε ολιστικές αλλαγές, όπως την αλλαγή διαρρύθμισης, δημιουργήστε ένα πλάνο σχετικά με τους στόχους και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επίσκεψη ειδικών στο χώρο θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα σημεία που χρειάζονται τις περισσότερες αλλαγές, ώστε να ξεκινήσετε από εκεί.

Θέστε προτεραιότητες

Εσείς γνωρίζετε περισσότερο από όλους τι χρειάζεστε ώστε να αποκτήσετε μια λειτουργική και άνετη οικεία. Είναι σημαντικό να θέσετε προτεραιότητες στις ανάγκες σας. Εστιάστε σε όσα γίνονται γύρω σας και όσα ακόμη πρέπει να γίνουν. Ίσως σας φανεί λίγο χαοτικό στην αρχή. Μην απελπιστείτε. Ένα βηματάκι τη φορά θα οδηγήσει στο τελικό αποτέλεσμα

Διαχείριση budget

Το να θέσετε ένα budget είναι εξίσου σημαντικό με την ίδια την ανακαίνιση. Το καθορισμένο budget όχι μόνο σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά και να τα αξιοποιήσετε πιο σωστά. Για παράδειγμα, ο κλασάτος καναπές ίσως να μην αποτελεί την πρώτη σας προτεραιότητα.

Προετοιμαστείτε εκ των προτέρων για κάθε απρόοπτο

 
 

Στις ανακαινίσεις δεν πηγαίνουν πάντοτε τα πράγματα όπως τα περιμένουμε. Έτσι, είναι προτιμότερο να έχετε και στο νου σας τα χειρότερα. Ίσως εμφανιστούν ζητήματα που θα χρειαστεί να ξεφύγετε από το budget, όπως για παράδειγμα την εμφάνιση κατασκευαστικών λαθών του σπιτιού, που θα αλλάξουν λίγο τα σχέδια στις διαδικασίες.

Μείνετε ψύχραιμοι και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας

Η κατάσταση μπορεί να γίνει χαοτική με όλους τους εργάτες στο σπίτι σας, αλλά και την σκόνη που θα δημιουργείται από όλες τις διαδικασίες. Σε αυτές τις περιστάσεις, αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Γιατί να μην πάτε μια εκδρομή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Οτιδήποτε σας χαλαρώνει όσο οι εργάτες μετατρέπουν το σπίτι σας στην γωνιά των ονείρων σας.

Ξεκαθάρισμα του σπιτιού

Θυμάστε όλα εκείνα τα πράγματα που αποθηκεύσατε στην αποθήκη ή το πατάρι και ξεχάσατε την ύπαρξη τους; Ευκαιρία λοιπόν ώστε να ξαναβρεθείτε μαζί τους και να δείτε ποια έχετε πραγματικά ανάγκη και ποια απλά πιάνουν χώρο. Μην ξεχάσετε να ασφαλίσετε και να αποθηκεύσετε σε ασφαλές σημείο όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα που μπορεί να εμποδίζουν στην ανακαίνιση.

Αφήστε μια “ελεύθερη ζώνη”

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σίγουρα η άνεση δε θα είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίζετε στο σπίτι σας. Για να έχετε έναν άνετο χώρο όπου θα μπορείτε να χαλαρώνετε, ορίστε ένα μέρος του σπιτιού που δε θα πραγματοποιούνται εργασίες. Μεταφέρετε εκεί τα αντικείμενα που χρειάζεστε άμεσα για την καθημερινότητα σας, ώστε να διατηρήσετε τη λειτουργική σας καθημερινότητα.

Εμπιστευτείτε τους ειδικού της Chroma Decor για μια αποτελεσματική και άνετη ανακαίνιση. Οι αξιόπιστες ομάδες τους είναι πάντοτε διαθέσιμες για να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές για να πετύχετε χωρίς άγχος το αποτέλεσμα των ονείρων σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου