ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια που παθιάζονται και παθαίνουν εμμονή με τον σύντροφό τους


Τα παρακάτω ζώδια παθαίνουν εμμονή με τον σύντροφό τους και δεν του δίνουν χώρο να αναπνεύσει

Η πιο υγιής σχέση είναι εκείνη όπου οι δύο σύντροφοι κινούνται παράλληλα, καλύπτοντας ο ένας τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου χωρίς να παραβιάζουν τα όρια και την ελευθερία τους. Τα παρακάτω ζώδια στερούν όλη την αυτονομία από τον σύντροφό τους ακριβώς επειδή παθιάζονται υπερβολικά και παθαίνουν εμμονή μαζί του.

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα παρακάτω ζώδια, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

Σκορπιός

Η σχέση με έναν Σκορπιό μοιάζει περισσότερο με θηλιά στον λαιμό, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Γίνονται πολύ κτητικοί και και δεν δίνουν καθόλου χώρο στον σύντροφό τους ούτε να αναπνεύσει. Μπορεί να τα δίνουν όλα στη σχέση τους και να είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια αλλά το ενδιαφέρον τους καταλήγει να γίνεται εμμονή.

Καρκίνος

Στην αρχή της σχέσης, ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που στέλνει συνέχεια μηνύματα στον σύντροφό του και θέλει να τον βλέπει 7 μέρες την εβδομάδα. Αυτό όμως μπορεί να αποβεί καταστροφικό γιατί δεν του δίνουν χώρο να αναπνεύσει στη συνέχεια. Θέλουν να τον συστήνουν σε όλους και παραβιάζουν εύκολα τα όρια που θα έπρεπε να έχουν μεταξύ τους για να είναι υγιής η σχέση.

Ιχθείς

Όταν ερωτεύεται αυτό το ζώδιο, θέλει να κυριαρχεί στον σύντροφό του. Χάνει εύκολα τον έλεγχο, δένεται συναισθηματικά, βγαίνει εκτός ορίων και εγκλωβίζει ασφυκτικά τον σύντροφό του. Δεν του δίνει καθόλου χώρο να εκφραστεί και να κινηθεί όπως θέλει γιατί τον νιώθει σαν ιδιοκτησία του με αποτέλεσμα να θέλει να τον έχει πάντα μαζί του. Όταν όμως δύο άτομα αρχίζουν να γίνονται αχώριστα, η σχέση χτίζεται με προβληματικές βάσεις.


jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου