ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ερωτεύτηκαν ενώ πήγαν ως εθελοντές να βοηθούν αστέγους


Μια υπέροχη ιστορία έρωτα οδήγησε σε έναν παραμυθένιο γάμο: Δύο νέοι ερωτεύτηκαν, όταν πήγαν ως εθελοντές για να βοηθήσουν αστέγους.
Και να που μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Δύο νέα παιδιά αποφάσισαν πριν αρκετό καιρό να ενταχθούν στην ομάδα αγάπης και προσφοράς της Κυριακής Φράγκου, επικεφαλής της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη ομάδα είναι κοντά στους άστεγους, χειμώνα –καλοκαίρι βοηθώντας εκατοντάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και ιδρύματα με κινητήρια δύναμη τον εθελοντισμό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Μέσα από τη διαδικασία συμμετοχής τους σε διάφορες δράσεις της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, οι δυο νέοι ανακάλυψαν ότι εκτός από την ανάγκη και την επιθυμία για προσφορά προς τον συνάνθρωπο τούς ένωναν και άλλα πράγματα.
Έτσι, ο Νίκος και η Μαρία γνωρίστηκαν καλύτερα και με την ευλογία του πνευματικού τους αποφάσισαν τελικά να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Η συνεργασία τους για καλό σκοπό έφερε τον έρωτα και τον γάμο.

in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου