ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Grevena TV || Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών μετά από αίτημα Συμβούλων της Αντιπολίτευσης για την κατάργηση της δομής των ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (εικόνες + video)

Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΔΕΚΕΓ- Αποχώρησαν σύμβουλοι...- Σκληρή γλώσσα από τον κ. Παλάσκα
Με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: "Συζήτηση επί αιτήματος Δημοτικών Συμβούλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών με αντικείμενο την κατάργηση της δομής των ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ", συνεδρίασε τη Δευτέρα (1-8) στα Γρεβενά, το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ. Αναστάσιος Τσιρίκας, εκφράζοντας την Μείζονα Αντιπολιτευση, διαβάζει τα αιτήματα των συμβούλων, για την συνέχιση της λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής:  

 Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, θέτει μία σειρά, εύλογων ερωτήσεων. Τον λόγο παίρνει και ο κ. Ισαάκ Ισαακίδης:  

 Ο αρχηγός του Συνδυασμού "Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας" Κώστας Παλάσκας, σε έντονο αλήθεια ύφος, δηλώνει για τα "Παιδια με Ειδικά Χαρίσματα" που πήγαιναν στη δομή, πως πρώτο μέλημα όλων θα πρέπει να είναι τα συγκεκριμένα παιδιά. Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΔΕΚΕΓ, και ζήτησε από αυτούς που θέλουν (όπως και ο ίδιος) την συνέχιση της λειτουργίας της, να αναλάβουν οι ίδιοι τη Διοίκησή της:  
 Ερώτηση από τον κ.Τσιρίκα:  

 Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο Αρχηγός Συνδυασμού του Δήμου, κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, αν και του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για το τόσο σοβαρό θέμα, δεν πήρε τελικά τον λόγο! 
 Ακολούθησε η τοποθέτηση της κας Παναγιώτας Ντάγκα, όπου μιλώντας σε.. Κουμμουνιστική γραμμή, ζήτησε την λειτουργία της δομής με χρηματοδότηση από το κράτος...
 

 Ακολούθησε η τοποθέτηση και παραίτηση του Προέδρου της ΔΕΚΕΓ Αλέξη Κατσάλη, αλλά και η αποχώρηση των συμβούλων του Συνδυασμού του Δημάρχου Γρεβενών αλλά και του κ.Παλάσκα (πλην Λευτέρη Χατζηγεωργίου), αφού η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και νομικός, Φωτεινή Τζουβάρα, εξέφρασε την άποψη ότι η όποια απόφαση παρθεί, δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί... Εικόνες εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου