ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

ΣYΡΙZA Γρεβενών: Επίσκεψη κλιμακίου στην Πυροσβεστική

Την Τρίτη 02-08-2022 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση μας σχετικά με την πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλές ημέρες στην περιοχή της «Βάλια Κάλντα αλλά και για τα γενικότερα προβλήματα και ελλείψεις που αντιμετωπίζει η τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ότι αφορά το μέτωπο της φωτιάς ο Διοικητής μας ενημέρωσε πως η φωτιά είναι υπό έλεγχο δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα από αυτή και πως είναι θέμα ημέρων η πλήρης κατάσβεσή της. Για την κατάσβεσή της ενεργούν
μόνο επίγειες δυνάμεις ( εικοσιένα πυροσβέστες από διάφορες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ) η δε χρησιμοποίηση εναέριων μέσων υπήρξε ελλιπής λόγω μικρής διαθεσιμότητας και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στη συγκεκριμένη θέση.

Σε ότι αφορά τα γενικότερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η εν λόγω Υπηρεσία από τη συζήτηση μας αναδείχθηκε ως κυρίαρχο, μεταξύ άλλων, το πρόβλημα των κτηριακών εγκαταστάσεων στις οποίες στεγάζεται η Υπηρεσία και η μεγάλη ανάγκη δημιουργίας νέου χώρου ο οποίος θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της Υπηρεσίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η εύρεση κατάλληλου οικοπέδου – γηπέδου, στην υλοποίηση του οποίου θα πρέπει να συμβάλουν όλοι οι τοπικοί φορείς, ο καθένας από το μετερίζι του.





ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου