ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Σοβαρά τραυματισμένοι δύο νεαροί


Από θαύμα γλίτωσαν τέσσερις νέοι (20-25 ετών) οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης πήγαν για να διασκεδάσουν στο Allou Fun Park στου Ρέντη. Ωστόσο δύο από τους τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται με βαριά τραύματα στο ΓΝ Νίκαιας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μία 21χρονη τραυματίας βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με κακώσεις στο θώρακα και οι υπόλοιποι τρεις έχουν θλαστικά τραύματα. Συγκεκριμένα ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη πλήνα.

Επίσης μία 22χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Πριν λίγο στον Ant1 μάλιστα μίλησε και ένας από τους τραυματίες, ο οποίος είχε χτυπήματα στο πρόσωπο, το πόδι και τον ώμο.
Ήμουν λιπόθυμος στο νερό

«Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, δεν υπήρχε καν νερό και αμέσως στην στροφή το βαγόνι εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε στο νερό και εμένα με ξύπνησαν ενώ ήμουν λιπόθυμος στο νερό . Έχω χτυπήσει στον ώμο μου. Ένας ασθενής έχει 4 πλευρά σπασμένα κι ένα άλλο παιδί έχει ρήξη σπλήνας», ανέφερε ο νεαρός που τραυματίστηκε.
Πώς συνέβη το ατύχημα

Όλα σημειώθηκαν σε τρενάκι που περνούσε σε ορισμένα σημεία από νερό. Σε κάποια στιγμή, όμως, η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η πορεία του τρένου. Τότε το βαγόνι εκτροχιάστηκε και οι τέσσερις νέοι εκσφενδονίστηκαν στους θάμνους.



Από το ατυχές περιστατικό τραυτίστηκαν ελαφρά και οι τέσσερις (τρία αγόρια και ένα κορίτσι), οι οποίοι οδηγήθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φέρει ρήξη σπλήνας, ενώ το ένα αγόρι από τα τρία έχει τραύμα στο θώρακα. Οι υπόλοιποι δύο είναι καλύτερα στην υγεία τους.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει μία προσαγωγή, αυτή του υπεύθυνου του λούνα παρκ.

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος επισκέφθηκε χτες στο νοσοκομείο τους τραυματίες, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου