ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ του FLASH TV για την εκπομπή "ΣΑΜΠΟΤΑΖ" της Βίκυς Παπαλουκά στην Παλιουριά Γρεβενών (εικόνες)

Επισκέφθηκε την Κυριακή (25-9-2022), μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Παλιουριάς «Η Βουνάσα», η δημοσιογράφος του FLASH TV (Δυτ.Μακεδονία) Βίκυ Παπαλουκά. Την υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τζαλαμπήρας στο παλιό δημοτικό σχολείο που ανήκει στο σύλλογο, με τέσσερις γυναίκες ντυμένες με τις παραδοσιακές στολές της Παλιουριάς (ντόπιες και πόντιες) και κατοίκους, με εμφανή την απουσία των νέων.!!
 
 
Έγινε ενημέρωση για τις δραστηριότητες και θέματα που απασχολούν το σύλλογο και  έκανε ένα ρεπορτάζ με την υπόσχεση για μια νέα πιο οργανωμένη εκπομπή, γιατί από τις συζητήσεις είδε ότι υπάρχει αρκετό υλικό για πολιτιστικά θέματα, για την εκπομπή της «ΣΑΜΠΟΤΑΖ», που δεν το περίμενε.

Συνοδεύονταν από το βουλευτή Γρεβενών κ. Πάτση Ανδρέα, ο οποίος είναι σύζυγός της και μετά από το πρώτο μέρος του ρεπορτάζ τοποθετήθηκε και αυτός σε ερωτήματα που αφορούν το σύλλογο.

Υποσχέθηκε οικονομική ενίσχυση χιλίων (1.000) ευρώ, στολές κλπ που θα χρειαστούν για τη δημιουργία του λαογραφικού μουσείου, που αντικείμενα υπάρχουν στο σπίτι της κ. Σοφίας Εκουτσόγλου, το οποίο και επισκέφθηκαν για να πάρουν μια εικόνα.

Στη συνέχεια μετά από προτροπή μας ανέβηκαν για πρώτη φορά στη Βουνάσα για να δουν την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. 
Εντυπωσιάστηκαν από τη διαδρομή και ένιωσαν απογοήτευση για την εγκατάλειψη αυτού του θρησκευτικού μνημείου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Γρεβενών που πρόσφατα άλλαξαν τα κεραμίδια της σκεπής, χωρίς όμως του μαγειρείου λόγω έλλειψης κονδυλίων. Έδειξε ενδιαφέρον για την εκκρεμότητα ετών της ηλεκτροδότησης του μοναστηριού και υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί η λύση του προβλήματος.

Όταν δημοσιευθεί στην εκπομπή της θα αναρτηθεί και στο ιστολόγιο.





















 
 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου