VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό στα Γρεβενά: "Συνελήφθη άμεσα 51χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων στα Γρεβενά"


Την είδηση που δημοσίευσε το πρωί ο ΑΕΤΟΣ, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας:

Σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 73χρονου και μίας 45χρονης.

 
 

Ειδικότερα, σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, ο 51χρονος ημεδαπός, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού), τραυμάτισε τους προαναφερόμενους ημεδαπούς. Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω μαχαίρι. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου