ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Οι υφυπουργοί Γιώργος Αμυράς και Χρήστος Τριαντόπουλος στο Περιβόλι Γρεβενών για την Βάλια Κάλντα και τους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων... (εικόνες + video)

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, o Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, παρουσία και του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Θανάση Φωλίνα, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Χατζηζήση, του Δημάρχου Γρεβενών και προέδρου της ΠΕΔ δυτ. Μακεδονίας, Γιώργου Δασταμάνη, των αντιδημάρχων του Δήμου, Γεώργιου Γκοτζαμπασόπουλου και Ζήση Κιάκα, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ιωάννη Ντόντη, αλλά και πολλών υπηρεσιακών στελέχων, συναντήθηκαν στο Περιβόλι Γρεβενών, για την διευθέτηση και λύση, ζητημάτων που αφορούν τόσο στον Εθνικό Δρυμό της ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ αλλά και την συγκοινωνιακή επικοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας με την Ηπειρο.

 Εγινε αναφορά στην ξύλευση, αλλά και στα αγριογούρουνα..

   
   
 Την συγκεκριμένη συνάντηση, είχε αναφέρει το πρωί, ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, μιλώντας στον Star-fm 933. (ακούστε και δείτε την δήλωση εδώ

  Δείτε μερικές από τις δηλώσεις που έγιναν στην camera του Grevena TV||, αλλά και στην Δημοσιογράφο της ΕΡΤ Δέσποινα Αμαραντίδου: 

 Γιώργος Αμυράς: "Θα μπορούν πλέον μόνοι τους οι κάτοικοι να ξυλέυσουν...- Δόθηκαν 4 (3+1) εκατομμύρια ευρώ στα δασαρχεία"...  

 Γιώργος Κασαπίδης: " Η Δυτική Μακεδονία έχει πολλές φυσικές ομορφιές"...  

 Θανάσης Φωλίνας: "Προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη του ορεινού τουρισμού" ...
   

 Ιωάννης Ντόντης: "Το τζάκι, ήδη το ανάψαμε" ..  
 Στην συνέχεια επισκέφθηκαν και τη Βάλια Κάλντα. 
 
Δείτε εικόνες:

 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου