Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Γρεβενών & ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ: Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης πολιτών για την ανακύκλωση τηγανέλαιων στο ειδικό πράσινο ΑΤΜ την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Γρεβενών και η ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «Προώθηση δράσεων πρόληψης και

παραγωγής απορριμμάτων και ανακύκλωσης στη διασυνοριακή περιοχή - Less Waste II» προωθούν ένα νέο, καινοτόμο, σύστημα χωριστής συλλογής τηγανέλαιων από νοικοκυριά.

 
 

Την Τετάρτη 19.10.2022 και ώρα 12:30-14:00, έχει προγραμματιστεί ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης των κατοίκων του Δήμου Γρεβενών, Μεγάλου Αλεξάνδρου 111 (έναντι από τον Α΄ παιδικό σταθμό), όπου θα δοθούν οδηγίες για τη λειτουργία του νέου συστήματος.

Τα τηγανέλαια αποτελούν ένα εξαιρετικά ρυπογόνο οικιακό απόβλητο και ευθύνονται για πληθώρα προβλημάτων στο έδαφος, τα υδάτινα οικοσυστήματα, τα συστήματα αποχετεύσεων και τους βιολογικούς καθαρισμούς. Η περιβαλλοντικά ορθή διαχείρισή τους επιτάσσει την ξεχωριστή συλλογή τους και την παράδοσή τους σε αδειοδοτημένες επιχειρήσεις για την προώθησή τους προς αξιοποίηση.

Η συλλογή των τηγανέλαιων θα γίνεται από τους πολίτες σε ειδικά πράσινα δοχεία που θα διαμοιραστούν στους δημότες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα οποία στη συνέχεια θα συγκεντρώνονται στο ειδικό πράσινο ΑΤΜ.

 
 

Επίσης, μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα επιβράβευσης συλλογής τηγανέλαιων και να ενημερωθούν για τα ειδικά αυτοκόλλητα barcode με τον μοναδικό κωδικό χρήστη (https://cookingoils.diadyma.gr/).
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου