ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ηράκλειο: Η επίθεση με το καυστικό υγρό έγινε ενώ κοιμόταν ο 36χρονος – Αποπειράθηκε να τη βιάσει, υποστηρίζει ο δικηγόρος της

 

Στα δικαστήρια του Ηρακλείου οδηγήθηκε την Τετάρτη (26.10.2022) η 38χρονη που

έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της και παρέμενε άφαντη επί 72 ώρες. Σε βάρος της έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.


Η 38χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και 4 μέρες μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει συζύγου της σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, ενώ από την Δευτέρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση αναφέρθηκαν το πρωί της Πέμπτης (27.10.2022) τόσο ο δικηγόρος της 38χρονης Απόστολος Λύτρας, όσο και ο δικηγόρος του θύματος Αλέξης Κούγιας. 


Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 38χρονης, υπογράμμισε ότι η δράστις επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο γιατί αποπειράθηκε να τη βιάσει. Διευκρίνισε επίσης πως το υγρό δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό που περιείχε οξύ. «Εκείνο το βράδυ είχε συνάντηση με τον σύζυγό της σε ένα ξενοδοχείο. Αυτός κάποια στιγμή έφυγε, παρέμεινε η συγκεκριμένη μόνη της και όταν επέστρεψε στις 4 το βράδυ τσακώθηκαν, τη χτύπησε και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά για δεύτερη φορά και του έριξε το υγρό», δήλωσε.


Η 38χρονη επίσης υποστηρίζει ότι με τον 36χρονο είχαν καλές σχέσεις, εκείνος όμως δεχόταν πιέσεις από την οικογένεια του να βάλει τέλος στον γάμο τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι συναντήσεις τους γίνονταν σε ξενοδοχεία, υποστήριξε η δράστις. Μάλιστα, το ραντεβού στο ξενοδοχείο κλείστηκε με πρωτοβουλία της 38χρονης. 


«Ήταν σε άμυνα, είναι δεδομένο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κακοποιηθεί, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, στο παρελθόν έχει υποβάλλει μήνυση στην οικογένεια του συζύγου της. Μέχρι και τον γάμο που έκαναν μέσα στη φυλακή, γιατί αυτός ήταν κρατούμενος στις φυλακές, αυτός έγινε για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος για συγκεκριμένους λόγους», τόνισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, διευκρινίζοντας πως η 38χρονη έφερε μαζί της το καυστικό υγρό για άμυνα γενικότερα.


Τέλος, η 38χρονη, όπως είπε ο δικηγόρος της, φοβάται μήπως η οικογένεια του 36χρονου προβεί σε αντίποινα.

Η επίθεση έγινε ενώ κοιμόταν ο 36χρονος

«Δεν γνωρίζω την προσωπικότητά της», είπε για την 38χρονη που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του θύματος, σημείωσε ότι «το μάτι έχει χαθεί, έχει χαθεί το μισό του πρόσωπο. Έχει κάνει μόνο 10 εγχειρήσεις για το μάτι του».


Όσο για το καυστικό υγρό, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι «το παρήγγειλε πέντε μέρες πριν και το χρησιμοποίησε την ώρα που κοιμόταν». «Το αγόρασε και το παρέλαβε στο Γεώργιος Σταυρακάκης. Το παρήγγειλε στις 19, το παρέλαβε 21 και 22 το χρησιμοποίησε», είπε ο δικηγόρος.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου