ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Τέλος στο μυστήριο πίσω από τις 8 πανομοιότυπες διαρρήξεις – Οι δύο δράστες με χειροπέδες


Η Ρόδος έμαθε ποιοι κρύβονταν πίσω από τις διαρρήξεις που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο νησί. Τι βρέθηκε στην κατοχή των δύο συλληφθέντων…

Εξιχνιάστηκαν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 8 κλοπές σε κατοικίες και συνελήφθησαν οι δράστες. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελίας για απόπειρα κλοπής, εντοπίστηκε ο Έλληνας δράστης και έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι, το χρονικό διάστημα από 23 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2022 μαζί με τον αλλοδαπό συνεργό του διέπραξαν με την ίδια μεθοδολογία 8 κλοπές (5 τετελεσμένες και 3 απόπειρες).

Όπως διαπιστώθηκε μπήκαν από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και παράθυρα σε ισάριθμες κατοικίες, αφαιρώντας χρήματα, τιμαλφή και αντικείμενα. Στην κατοχή του Έλληνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: 98 φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή, 50 ευρώ, σουγιάς με λάμα 7 εκατοστών, 2 κινητά τηλέφωνα και προϊόντα κλοπών, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου