ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Συναντήσεις στην Αθήνα, του Δημάρχου Δεσκάτης Δημητρίου Κορδίλα (εικόνες)

Στην Αθήνα βρέθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη (11 & 12 -10), ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτριος Κορδίλας όπου πραγματοποίησε μία σειρά συναντήσεων: 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ 
 
 
Στις 11 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τρίτη, ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κορδίλας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, Ζήση Κόγιο και παρουσία του βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση, είχε συνάντηση στην Αθήνα, με τον διευθυντή μελετών κατασκευών υδροηλεκτρικών έργων της ΔΕΗ, κ. Κωνσταντίνο Σακελλαριάδη. 
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως ο τρόπος υλοποίησης του έργου της ηλεκτροδότησης της Ιεράς Μονής της Ευαγγελίστριας στην Παλιουριά, η αξιοποίηση των κονδυλίων που προβλέπονταν για την εκτέλεση του έργου του δρόμου Καρπερό – Νησί, μετά τη χρηματοδότηση της σύνταξης της μελέτης του έργου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η επιτάχυνση της ολοκλήρωσης της μελέτης που αφορά τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Στις 12 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κορδίλας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, Ζήση Κόγιο, είχε συνάντηση στην Αθήνα, με την διευθύντρια του Υπουργείου Εσωτερικών, σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων και δεσμεύσεων του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, κατά την πρόσφατη τακτική συνεδρίαση της επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν τα ζητήματα της ανάγκης για επιπλέον χρηματοδότηση των ορεινών δήμων για τον αποχιονισμό και εν γένει την πολιτική προστασία, καθώς και της αντιμετώπισης του προβλήματος της υποστελέχωσης του Δήμου Δεσκάτης.

 
  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Στις 12 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη, ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κορδίλας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, Ζήση Κόγιο, είχε συνάντηση στην Αθήνα, με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο. 

Κατά την εγκάρδια συνάντηση μαζί του, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η αναβάθμιση και καλύτερη λειτουργία του πυροσβεστικού κλιμακίου Δεσκάτης.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου

1 σχόλιο:

  1. Ποιος ήταν ο τελευταίος Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς σε Δεσκάτη Γρεβενών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή