ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´: Παρακολουθήστε την Έκθεση Φωτογραφίας του Νίκου Κοσμίδη και το πρόγραμμα Δράσεις Ιστορίας Μνήμης Πολιτισμού...

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καθώς και τους Πολίτες των Γρεβενών να παρακολουθήσουν την Έκθεση Φωτογραφίας του Νίκου Κοσμίδη και το πρόγραμμα Δράσεις Ιστορίας Μνήμης Πολιτισμού, που θα λάβουν χώρα, στο Χώρο Πολιτισμού Νικολάου και Ελένης Καρναβά και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.  
 
 Ο Νίκος Κοσμίδης Υπ. Διδ. του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, Ερευνητής χώρων μνήμης και Φωτογράφος αυτών, τιμάει τη γενέθλια Πόλη του με την ανάδειξη και των χώρων μνήμης του τόπου μας, το Μνημείο Πεσόντων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών Νομού Γρεβενών στο ´Υψωμα Αννίτσα και το Μαρτυρικό Χωριό Κοσμάτι.  
  Ας τιμήσουμε με τη δική μας παρουσία, τις σημαντικές εκδηλώσεις με τίτλο ´´ Συνάντηση με τη μνήμη στον χώρο ´´ για να ανταποδώσουμε την τιμή στον Επιστήμονα, Ερευνητή, Φωτογράφο, Συμπατριώτη μας Νίκο Αντωνίνου Κοσμίδη. 

 Για το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ 

 η Πρόεδρος η Γεν. Γραμματέας 
 Ευαγγελία Μπόγκια  Μαρία Παρασκευαΐδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου