ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Σύλληψη για την σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια


Στα χέρια της αστυνομίας ο 35χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια στην Καλαμάτα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν κρύβεται πίσω και από άλλες ανάλογες καταγγελίες που έχουν γίνει…

Η φοιτήτρια επέστρεφε σπίτι της, στην Καλαμάτα, όταν όπως κατήγγειλε δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από ένα νεαρό σε δρόμο της πόλης. Την θώπευσε, την χτύπησε και εξαφανίστηκε από το σημείο, με την 24χρονη να πηγαίνει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ένα 24ωρο μετά, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μία σύλληψη.

Στην σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα, ελληνικής καταγωγής, προχώρησε η υποδιεύθυνση ασφάλειας στην Καλαμάτα, για την επίθεση σε 24χρονη φοιτήτρια, τα ξημερώματα της Τρίτης (04-10-2022) στο κέντρο της πόλης.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή αλλά και μαρτυρίες, προχώρησαν άμεσα στην ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της Καλαμάτας, ενώπιον των ανακριτικών αρχών ενώ διερευνάται από την αστυνομία η συμμετοχή του και σε ανάλογη επίθεση σε άλλη γυναίκα στο πρόσφατο παρελθόν.

Όλα συνέβησαν στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν την ώρα που η 24χρονη φοιτήτρια επέστρεφε στο σπίτι της, ο 35χρονος την αιφνιδίασε στην οδό Αγ. Νικολάου και της επιτέθηκε, θωπεύοντας την σε διάφορα σημεία του σώματος της.


Η φοιτήτρια έβαλε της φωνές ενώ στην προσπάθεια της να τον απωθήσει έπεσε και τραυματίστηκε. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ η ίδια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παράλληλα κατήγγειλε και την επίθεση στις αστυνομικές αρχές.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου