ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Η Χάιντι Κλουμ με την κόρη της σε φωτογράφιση εσωρούχων


Μαμά και κόρη ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισής τους στο Instagram. Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε ένα μαύρο σετ στολισμένο με λευκή δαντέλα ενώ η Λένι ήταν εντυπωσιακή με ένα δαντελωτό λευκό σετ, καθώς και με ένα σετ από μαύρη δαντέλα.
Η Κλουμ είχε μοιραστεί δημόσια κάποιες σκέψεις σχετικά με την κόρη της που φοιτά στο κολέγιο της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο, λέγοντας: 

«Ξέρω ότι τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις». 

 Η Λένι παράλληλα με τις σπουδές της ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της. Περπάτησε στην πρώτη της πασαρέλα τον Αύγουστο του 2021 και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έγινε εξώφυλλο στο Harper’s Bazaar Germany. Μαμά και κόρη έχουν ποζάρει μαζί για το εξώφυλλο της Vogue Germany το 2020. Η Κλουμ είναι στο πλευρό της κόρης της και σίγουρα στηρίζει κάθε της βήμα έχοντας ήδη ανοίξει τον δρόμο για αυτήν. 

 «Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη με τον εαυτό σου», δήλωσε η Κλουμ σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε τι συμβουλές έχει δώσει στη Λένι. «Και μην κάνεις τίποτα που δεν θέλεις να κάνεις. Δεν πειράζει να λες όχι». Ο Σπύρος Πώρος, το 2021, είχε μιλήσει για τη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ. 
«Είναι ενάμιση χρόνο μαζί. Ο γιος μου ακολουθεί τη συμβουλή μου που πιστεύω ότι δεν πρέπει η προσωπική μου ζωή να προβάλλεται. Έτυχε και τους ανακάλυψαν.Χαίρομαι και τον ρώτησα αν είναι καλά και αν είναι ευτυχισμένος. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι καλό για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία να παίρνει δημοσιότητα λόγω μιας σχέσης. Είναι επικίνδυνο αυτό για ένα παιδί που δεν είναι ώριμο σε αυτή την ηλικία. Ο γιος μου παίζει χόκεϊ στον πάγο και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, είναι το μοναδικό αγόρι από τα πέντε παιδιά μου».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου