ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Αποκάλυψη: Τι σκέφτονται οι άντρες όταν… αυτοϊκανοποιούνται;

 

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε όσες φορές χρειαστεί:

Η αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός ή όπως αλλιώς θέλετε να τον πείτε δεν είναι κέρατο.

Οπότε, παίρνοντας αυτό ως δεδομένο μπορούμε να προχωρήσουμε στο θέμα μας. Ποιο είναι αυτό; Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα, η οποία ασχολήθηκε με το τι σκέφτονται οι άντρες ή τι βλέπουν όταν… θέλουν να κάνουν δουλίτσα με τον εαυτό τους.

Κάθε γυναίκα που βρίσκεται σε σχέση (και κάθε άντρας εννοείται, απλά η εν λόγω έρευνα ασχολείται με την αυτοϊκανοποίηση των ανδρών) προβληματίζεται αναφορικά με το τι σκέφτεται ο σύντροφος της την ώρα που… περνά και μόνος του καλά, τα καταφέρνει μια χαρά κλπ. κλπ.

 
 

Θα πούμε μια σκληρή αλήθεια. Οπότε αν δεν είστε έτοιμες να την διαβάσετε μην προχωρήσετε στο κείμενο. Υπάρχουν πολλά άλλα άρθρα να διαβάστε..

Τώρα, σε περίπτωση που είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάμουτρα, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα αγόρια σας κατά πάσα πιθανότητα δεν σκέφτονται εσάς όταν αυνανίζονται.

Τι σκέφτονται όμως;

Βλέπουν πορνό

Δεν σκέφτονται, βλέπουν. Εντάξει, μην μου πείτε ότι δεν το έχετε σκεφτεί… Οι άντρες είναι οπτικά όντα και το πορνό έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους. Άκρως αναμενόμενο και κατανοητό θα έλεγε κάποιος.

Μια διάσημη γυναίκα

Το ξέρει ότι δε θα κάνει ποτέ σεξ με τη Charlize Theron ή τη Scarlett Johansson αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φαντάζεται ό, τι εκείνος θέλει. Ναι, οι stars του Hollywood έχουν την τιμητική τους στο μυαλό του εκείνη την ώρα.

Κάποια άγνωστη

Βλέπει μία περαστική στο δρόμο που του αρέσει; Θα τη σκεφτεί σίγουρα ερωτικά. Τουλάχιστον ό, τι θυμάται. Εντάξει αυτό και οι γυναίκες το κάνουν.

Συναδέλφους

Μεγάλο αγκάθι… Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει φαντασιωθεί τη σέξι του συνάδελφο έστω και μία φορά, ακόμα κι αν η σχέση τους είναι εντελώς αθώα και φιλική.

Και πιο συγκεκριμένα, η φαντασίωση περιλαμβάνει σίγουρα το χώρο της δουλειάς.

Πρώην

Ακόμα μια σκληρή αλήθεια που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Δεν υπάρχει άντρας που να μη φαντασιώνεται έστω και μία πρώην του αραιά και πού.

 
  Συνήθως αυτή με την οποία έκανε το καλύτερο σεξ, και όχι αυτή που τον πλήγωσε. Το έγραψα, το διαβάσατε και προχωράμε…

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου