ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Φούστα με μπότες: Οι ωραιότεροι συνδυασμοί για το φετινό φθινόπωρο


To φθινόπωρο είναι εξαιρετικά εύκολο να ενθουσιαστεί κανείς με το ντύσιμο. Οι θερμοκρασίες πέφτουν αρκετά ώστε να επαναφέρουμε στη ντουλάπα μας βασικά κομμάτια, όπως μάλλινα σακάκια και δερμάτινες μπότες ενώ μια φρέσκια παλέτα από καμένους χρωματικούς τόνους και ζεστά μοτίβα έρχονται στο επίκεντρο. Και ακόμα κι αν νιώθετε μια μελαγχολία όταν αποχαιρετάτε το ανέμελο καλοκαιρινό στυλ, η φθινοπωρινή μόδα έρχεται να σας ενθουσιάσει.

Ενας συνδυασμός που μπορεί εύκολα να το πετύχει αυτό είναι μια κομψή φούστα με μπότες. Είναι το είδος του ντουέτου που πάντα επανεφευρίσκει τον εαυτό του. Μπορείτε να παίξετε με υφές, χρώματα, όγκο, μήκη, ύψος τακουνιού και πολλές άλλες παραλλαγές που κάνουν κάθε συνδυασμό φούστας και μπότας να μοιάζει εντελώς μοναδικός. Στις πασαρέλες, βλέπουμε αυτή τη διαφορετικότητα παντού, όπως στην Chloé όπου η Gabriela Hearst έδειξε μια δερμάτινη midi φούστα με καουμπόικες μπότες. Ή στην Jil Sander, όπου ένα ταγέρ με μίνι-φούστα συνδυάστηκε με μυτερά μποτάκια για μια φρέσκια εμφάνιση γραφείου.

Οι νέες της φθινοπωρινές αφίξεις προσκαλούν αυτού του είδους τη μίξη και το ταίριασμα μεταξύ φούστας και μπότας. Και όσο για το styling σε γενικές γραμμές οι αναλογίες έχουν σημασία. Αν φοράμε μια χαμηλότερη μπότα, θα τη συνδυάσουμε με μια ελαφριά μίντι φούστα κάτω από το γόνατο, που δεν καλύπτει τη μπότα. Με ψηλές μπότες, καλό είναι να προτιμήσουμε μια φούστα μέχρι το γόνατο έτσι ώστε να καλύπτει το πάνω μέρος της μπότας.




Δείτε παρακάτω μερικούς από τους ωραιοτερους συνδυασμούς που εντοπίσαμε για αυτό το φθινόπωρο.
Chloe FW2022

Jil Sander FW2022

Getty Images

















































marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου