ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Νέο διαζύγιο - βόμβα: Γνωστή τραγουδίστρια χωρίζει μετά από τέσσερα χρόνια γάμου

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού η ίδια 

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Σάσα Μπάστα και Δημήτρης Κουσαθανάς.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας χωρίζουν, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί ένα παιδί.


 
 
Οι δύο γάμοι και οι όρκοι στο Ντουμπάι

Και μπορεί το γυαλί να έσπασε και να μην ξανακολλάει, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, αρκετά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον τους θεωρούν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση.

Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι.

Τον Ιανουάριο του 2019 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Μύκονο με θρησκευτικό γάμο ενώ πραγματοποίησε και τη βάφτιση της μικρής.

 
 

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας πλέον μπορεί να μην είναι σύντροφοι, όμως παραμένουν διαρκώς δίπλα στο παιδί τους.
Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού η Σάσα Μπάστα: «Είμαστε καλύτερα από ποτέ»

Τέλος στις φήμες που τους θέλουν να τραβούν χωριστούς δρόμους έβαλαν Σάσα Μπάστα και Δημήτρης Κουσαθανάς

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να περνά κρίση στο γάμο του μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα, τους οποίους τους πετύχαμε σε οικογενειακή βόλτα στην, μετά από το μεσημεριανό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Πρωτεύουσας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Για τις φήμες περι χωρισμού θέλησε να μιλήσει στο Cyclades24, η γνωστή τραγουδίστρια μιας και ο σύζυγος της, γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας  απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια διέψευσε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους.

Είμαστε καλύτερα από ποτέ και φυσικά διαψεύδουμε ότι δημοσιεύματα μιλούν για εμάς και την οικογένεια μας. Μετά από μια εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν στο νησί επιστρέφουμε και οι δύο στην Αθήνα στο σπίτι μας και συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί. Ο Δημήτρης είναι κλειστός χαρακτήρας και δε του αρέσει όλο αυτό που γίνεται, γι αυτό και σας μιλάω.

Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι.

Τον Ιανουάριο του 2019 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα και στις 06/10/2019 «σφραγίστηκε» η αγάπη της με τα ιερά δεσμά του γάμου για τη Σάσα Μπάστα και τον Δημήτρη Κουσαθανά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου