ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΑΕΤΟΣ || ΣΥΝΕΒΕΙ στα ΓΡΕΒΕΝΑ: Super PARKING πάνω σε .. γέφυρα!!! (εικόνες)

Το ΚΤΕΛ Γρεβενών έχει δίκιο αλλά πως θα το βρει; 

 Ξεκινώ την δημοσίευση, γράφοντας πως ο Δήμος Γρεβενών, έχει πρώτος την ευθύνη, αφού δεν έχει προβλέψει χώρο στάθμευσης για τα λεωφορεία (και του ΚΤΕΛ), σε συγκεκριμένα σημεία, μετά βέβαια από πρόταση συγκοινωνιολόγου, επιτροπών αλλά και την συγκατάθεση της Τροχαίας Γρεβενών, και από την υπόδειξη της ανάλογης επιτροπής... (!!) 

Βάση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: (Νόμος : 2696/23.03.1999 ΦΕΚ.57α και αναπροσαρμογή Νόμος : 3542/02.03.2007/ΦΕΚ.50 α) που αναφέρεται στην στάση και στάθμευση, αναφέρετε καθαρά:
 
Η στάση ή στάθμευση οχήματος απαγορεύεται: 
α) Επάνω σε διαβάσεις πεζών ή ποδηλατιστών και σε απόσταση μικρότερη από πέντε (5) μέτρα από αυτές. 
β) Σε απόσταση μικρότερη από δώδεκα (12) μέτρα από στάσεις αστικών, υπεραστικών, ηλεκτροκίνητων λεωφορείων και τροχιοδρομικών οχημάτων. 
γ) Σε εισόδους και εξόδους κόμβων και σε απόσταση μικρότερη από δέκα (10) μέτρα από τη νοητή προέκταση της πλησιέστερης οριογραμμής του κάθετου οδοστρώματος. 
δ) Σε σιδηροδρομικές ή τροχιοδρομικές γραμμές ή πολύ πλησίον αυτών, ώστε να παρεμποδίζεται η κίνηση των σιδηροδρομικών ή τροχιοδρομικών οχημάτων. 
ε) Σε πεζοδρόμια, πλατείες, ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς ως και ποδηλαταδρόμους, εκτός αν επιτρέπεται σε αυτούς η στάθμευση με ειδική σήμανση. 
στ) Πάνω και κάτω από τις γέφυρες, εκτός αν υπάρχουν χώροι για στάθμευση ειδικά προορισμένοι. .
(Ολόκληρο το άρθρο εδώ)
 
 
Το αστείο  της υπόθεσης, που είδα σήμερα,  είναι πως εργαζόμενος-οδηγός στο ΚΤΕΛ, ήθελε να.. ζητήσει την συνδρομή της Τροχαίας, σε κάτι που ούτως ή άλλως ήταν παράνομο. 

Φορτηγό ήταν σταθμευμένο πάνω στην γέφυρα, και ο ίδιος το πάρκαρε ακριβώς από δίπλα, αποκλείοντας  από τον συγκεκριμένο δρόμο-γέφυρα (έναντι πρώην ΚΤΕΛ-Γρεβενών, σήμερα "Καφέ Λατρείας"), όλους τους οδηγούς. (!!) 
 
 
Η τροχαία ποιόν θα έπρεπε να  τιμωρήσει?

ΑΕΤΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ 
(Χ.Μ.)

1 σχόλιο:

  1. Οφείλει η τροχαία να επιλαμβάνεται αυτεπάγγελτα για να μην έχουμε αυτές τις απαράδεκτες εικόνες και να φροντίσει να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια εφαρμόζοντας τον νόμο ,όπως υποχρεούται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή