ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

4 ιδέες για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιο χωρίς θέρμανση

 Τα πρώτα κρύα έχουν έρθει και έχετε αρχίσει να αγχώνεστε για το πώς θα ζεστάνετε τον χώρο σας; Ειδικά φέτος με

τις τιμές του πετρελαίου να χτυπούν κόκκινο, το να έχουμε ζεστό χώρο είναι σημαντικό θέμα. Ο Σπύρος Σούλης έχει τις καλύτερες ιδέες για το υπνοδωμάτιο σας! 
 


  • Χρησιμοποιείτε πιο ζεστά σκεπάσματα: Είναι η προφανής λύση αλλά πολλοί είναι αυτοί που δεν την σκέφτονται. Aν κρυώνετε πολύ μπορείτε πολύ απλά να επενδύσετε σε μια ηλεκτρική κουβέρτα την οποία θα μπορείτε να ανάβετε για 5-10 λεπτά πριν πάτε για ύπνο. Από τη στιγμή που θα χωθείτε κάτω από τα σκεπάσματα δεν χρειάζεται πλέον να την έχετε αναμένη.
  • Απομακρύνετε το κρεβάτι σας από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα. Αυτό μπορεί να μην αποτελεί λύση για ολα τα υπνοδωμάτια αλλά αν το δικό σας κρεβάτι βρίσκεται κοντά σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, καλό είναι να το μεταφέρετε τους χειμερινούς μήνες.
  • Καλύψτε τα παράθυρά σας: Αντικαταστήστε τις λεπτές, καλοκαιρινές κουρτίνες σας με πιο χοντρές που βοηθούν στη διατήρηση της ζέστης στο εσωτερικό του υπνοδωματίου. Διαλέξτε χοντρές, χειμωνιάτικες κουρτίνες σε έντονο χρώμα για να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο και ζεστό χώρο.
  •  
     
  • Χρησιμοποιήστε μια θερμοφόρα: Μπορεί αυτό το κόλπο να το χρησιμοποιούσαν παλιά για να ζεσταθούν αλλά δεν χάνετε κάτι να το δοκιμάσετε και εσείς. Πάρτε μια θερμοφόρα, γεμίστε την με ζεστό νερό και βάλτε την κάτω από τα σκεπάσματα στο σημείο που νιώθετε πιο κρύο.

  • eleftherostypos.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου