ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Γρεβενά: Θερμή υποδοχή για ορισμένα από τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας μπροστά στο ρολόι

Θερμή υποδοχή μπροστά στο ρολόι της πόλης επιφύλαξαν το απόγευμα της Δευτέρας 31/10/2022 συγγενείς και φίλοι σε δύο από τους οκτώ αθλητές, που αποτελούσαν την Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας, που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας "NEVIDLIVI HEROJI". 

Μεταξύ άλλων ανάμεσα στο πλήθος παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φωλίνας Σάκης, και οι Αντιδήμαρχοι κ. Τριγώνης Χρήστος, κ. Κιάκας Ζήσης, κα. Στεργιούλα Ιφιγένεια.
Τους αθλητές τους οποίους τίμησαν με την παρουσία τους οι Γρεβενιώτες ήταν οι Τσεπίδης Αχιλλέας από τα Γρεβενά και Σαριγιαννίδης Κωσταντίνος από τα Γιάννενα. 
 
 

Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξήχθη από τις 29 έως τις 30 Οκτωβρίου 2022 στην πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας. 
Η Ελληνική αποστολή αποτελούνταν από οκτώ αθλητές, τον Κωνσταντινούδη Πέτρο στην κατηγορία των 44 κιλών Παμπαίδων, τον Τσεπίδη Αχιλλέα στην κατηγορία των 48 κιλών Παμπαίδων, τον Καραϊτη Άγγελο στην κατηγορία των 54 κιλών Παμπαίδων, τον Φωτιάδη Κυριάκο στην κατηγορία των 54 κιλών Παμπαίδων, τον Σαριγιαννίδη Κωνσταντίνο στην κατηγορία των 54 κιλών Παίδων, τον Μποδισόπουλο Θωμά στην κατηγορία των 54 κιλών Παίδων, τον Πλέα Γεώργιο στην κατηγορία των 57 κιλών Παίδων, τον Καλέα Παρασκευά στην κατηγορία των 70 κιλών Παίδων, τους τρεις ομοσπονδιακούς προπονητές τον κ. Πλέα Νικόλαο, τον κ. Γκαβέζο Γεώργιο, τον κ. Τσεπίδη Βασίλειο και μία διαιτητή την κα. Παπαποστόλου Σοφία.

Οι Έλληνες πυγμάχοι δίνοντας ψυχή και σώμα, τίμησαν στο έπακρο το βαρύ εθνόσημο που φορούσαν στο στήθος τους και τα γαλανόλευκα γάντια κατέκτησαν 6 χρυσά μετάλλια και 2 αργυρά! 
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Γρεβενιώτης αθλητής Τσεπίδης Αχιλλέας βραβεύθηκε για τον καλύτερο αγώνα των τελικών! 
 
 
Τους ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο στην ζωή τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου