ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

«Το προγαμιαίο συμβόλαιο έσωσε» το διαζύγιο της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι


Το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι «έσωσε» τυχόν διαμάχες μεταξύ του ζευγαριού για τον διαχωρισμό της τεράστιας περιουσίας τους ενόψει του διαζυγίου τους, δηλώνουν πηγές που βρίσκονται κοντά τους.

Όπως αποκαλύπτει το PageSix, το «σιδερένιο» προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι πριν τον γάμο τους το 2009, τους βοήθησε να διευθετήσουν γρήγορα το διαζύγιό τους και να μην υπάρξουν περαιτέρω… δράματα στη σχέση τους.

«Είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν παντρευτούν το 2009. Αμφότεροι έχουν τις δικές τους επιχειρηματικές ασχολίες, οπότε το να διαχωρίσουν την τεράστια περιουσία τους δεν ήταν τόσο περίπλοκο τελικά», αναφέρει πηγή προσκείμενη στο λαμπερό ζευγάρι στο PageSix.






Αρχικά, φαίνεται ότι θα διατηρήσουν τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Υπενθυμίζεται ότι μαζί έχουν τον 12χρονο Μπέντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν ενώ ο Μπρέιντι έχει και έναν γιο από την πρώην σύζυγό του, τον 15χρονο Τζακ.



Οι μοναδικές διαφορές που υπήρξαν αφορούσαν τα πολλά ακίνητά τους, όμως από ότι φαίνεται και εκεί «τα βρήκαν» γρήγορα. Πιστεύεται ότι ο 45χρονος Μπρέιντι θα κρατήσει την έπαυλη των 17 εκατομμυρίων δολαρίων που κατασκευάζεται στο νησί Indian Creek στο Μαϊάμι ενώ η Ζιζέλ αγόρασε ινκόγκνιτο μια… ταπεινή έπαυλη με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια για 1,25 εκατομμύρια δολάρια στο Μαϊάμι Μπιτς.



Εν τω μεταξύ, η 42χρονη Ζιζέλ φαίνεται ότι θα κρατήσει και το σπίτι τους στη χερσόνησο Νικόγια στην Κόστα Ρίκα, καθώς εκεί πάει τακτικά για διακοπές με τα παιδιά. Δεν είναι γνωστό τι θα γίνει με το σπίτι τους στις Μπαχάμες, την κατοικία τους στο Yellowstone Club στη Μοντάνα και με το διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου φαίνεται ότι μένει το μοντέλο μετά τον χωρισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου