ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Τι έγιναν τα χρήματα που πήρε η δημοσιογράφος Ιωάννου Κολοβού από τον πλειστηριασμό: Τα πήρε όλα η εφορία για απλήρωτες κλήσεις

Η Ιωάννα Κολοβού αποκαλύπτει ότι χρώσταγε παντού -Τι λέει σε ανάρτησή της 

Για υποκρισία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, παρουσιάζοντας στη Βουλή έγγραφο που δείχνει πως η απόφαση πλειστηριασμού της κατοικίας της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού έγινε επί ημερών και με νομοθεσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. στις 20 Μαρτίου 2019, χωρίς να τελεσφορήσει). Πράγματι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκαν την συνταξιούχο δημοσιογράφο στο σπίτι της, για να της συμπαρασταθούν, παρότι η απόφαση πλειστηριασμού για την κατοικία της εξεδόθη επί των ημερών τους.

 Απάντηση σε όσους διαρρέουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με το χρέος της και τον πλειστηριασμό στον οποίον έχασε το σπίτι της, επιχειρεί να δώσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού με ανάρτησή της στο Facebook.

Στην ανάρτηση η κ. Κολοβού αναφέρει μεταξύ άλλων,, πως όντως πήρε χρήματα από τον πλειστηριασμό, αλλά υπήρχαν οφειλές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τη δική της, τα πήρε όλα η εφορία αφού χρωστούσε πολλές κλήσεις στη δημοτική αστυνομία, αλλά και στον ΕΦΚΑ.

"ΚΑΙ ΤΑ MΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!

Θα ηθελα να κανω μια...μικρή διευκρινιση, Πολλοί κυκλοφορουν (με περισσή κακία) ότι πηρα λεφτά (sic) απο τον πλειστηριασμό.Τα υπολοιπα της αγορας 52.000 : Να σας πω κατι να το ξερετε (αρχειαστο να ειναι) Όταν γινεται πλειστηριασμός πεφτει ...πλιάτσικο!! Απο διαφορων ειδών οφειλέτες. Σε μενα τα πηρε όλα η Εφορια αφου χρωστουσα κλησεις στη Δημοτική Αστυνομία, από ...αμνημονευτων χρόνων.9απο την Εφορια είχα παντα επιστροφή φόρου λογω χαμηλων εισοδηματων την οπιιθα δεν μου εδιναν αφου χρωστουσα ...κληεις -το θέατρο του παραλογου) Πηρε και κατι τις για το ΕΦΚΑ που χρωστούσα δεν ξέρω από πότε. Αφού ικανοποιήθηκαν αυτοί, εμεινε και ένα περίπου χιλιάρικο για μενα το οποιο δεν πήγα να παρω ακόμα. Οποιος θελει ας ελθει στο σπιτι του για να του τα δειξω! Τα γραφουν αναλυτικότατα! ( Δεν θα περιφέρω το έγγραφο στο παζάρι του FB)"

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκε μεγάλη ένταση στα Ιλίσια όταν αστυνομικοί και δικαστικός επιμελητής έσπασαν την πόρτα, επειδή η κ. Κολοβού έχασε την πρώτη της κατοικία λόγω χρεών 15.000 σε πιστωτικές κάρτες.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου