ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Μια 16χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Χαλκίδα


Μια 16χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που έγινε στην Χαλκίδα. Η κοπέλα επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε 18χρονος.

Το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 16χρονη, έγινε χθες (14.12.2022) περίπου στις 21:30 το βράδυ στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στη περιοχή Καμάρες. Θύμα ήταν μια κοπέλα μόλις 16 ετών από την Χαλκίδα. Ήταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε ένας 18χρονος, όπως ανέφερε το eviazoom.

Το τροχαίο στην Χαλκίδα έγινε όταν ο 18χρονος έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε και στο οποίο ήταν συνοδηγός η 16χρονη. Το όχημα χτύπησε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί, αλλά και άνδρες της πυροσβεστικής, η οποίοι ανέσυραν τον 18χρονο και την 16χρονη από το όχημα.




Η άτυχη κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε αμέσως μετά το τροχαίο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της. Τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο 18χρονος οδηγός, ενώ οι αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.



Στην περιοχή έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν ουκ ολίγα τροχαία.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου