ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Βελγικά ΜΜΕ: «Ο πατέρας της Εύας Καϊλή πήγε να διαφύγει με βαλίτσα γεμάτη λεφτά»


Σύμφωνα με τα Βελγικά Μέσα η Εύα Καϊλή, που βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες για υπόθεση χρηματισμού από το Κατάρ, πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν τσάντες με χρήματα – «Χειροπέδες» φέρεται να πέρασαν και στον πατέρα της που όπως λένε οι Βέλγοι επιχείρησε να φύγει με μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά.
 
 
Οι εξελίξεις αναφορικά με το «Qatargate» είναι καταιγιστικές με τις βελγικές αρχές να ερευνούν την υπόθεση χρηματισμού και την Εύα Καϊλή να βρίσκεται ανάμεσα στους υπόπτους. Οι πληροφορίες από το Βέλγιο δεν είναι ξεκάθαρες αναφορικά με τον ρόλο της, ωστόσο η Ελληνίδα αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής ωστόσο, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, πέρασε το βράδυ της στο κρατητήριο!

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά εφημερίδα Le Soir η κ. Καϊλή πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο ενώ στο σπίτι της φέρεται να βρέθηκαν τσάντες με χαρτονομίσματα! Στο ίδιο Μέσο, μάλιστα, γίνεται λόγο για επ’ αυτοφώρω σύλληψη -ο οποίος είναι και ο μόνος δυνατός τρόπος να καταρριφθεί η βουλευτική ασυλία- τόσο της ίδιας όσο και τους πατέρα της ο οποίος από την πλευρά του φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει με βαλίτσα που ήταν γεμάτη με χαρτονομίσματα. Σημειώνεται πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύντροφος της Εύας Καϊλή και συνεργάτης της ομάδας S&D.




Σύμφωνα με την Le Soir, η κ. Καϊλή, όπως και οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες που οδηγήθηκαν χθες σε ακρόαση, θα περάσουν εντός 48 ωρών από αρμόδιο Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει για πιθανά εντάλματα σύλληψης. Από την πλευρά της βελγικής ομοσπονδιακής εισαγγελίας δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα ονόματα των εμπλεκόμενων που έχουν συλληφθεί, ωστόσο το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση.



Οι άλλοι συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνελήφθη επίσης ο νεοδιορισθείς γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ITUC), Luca Vincentini, ο οποίος επί 11 χρόνια ήταν ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ETUC). 
 
Το πέμπτο πρόσωπο είναι ο Νικολό Φιγκά Ταλαμάνκα, διευθυντής της ΜΚΟ, «No Peace Without Justice». Oπως μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ, παράλληλα χθες συνελήφθησαν στο Μπέργκαμο της Ιταλίας η σύζυγος και η κόρη του πρώην Ιταλού Ευρωβουλευτή, Πιερ Αντόνιο Πανκέρι, ο οποίος είναι ο ιδρυτής μιας εκ των ΜΚΟ που ερευνά η βελγική αστυνομία, της «Fight Impunity», η οποία από το 2019 μάχεται κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στο σπίτι του κ. Πανκέρι στις Βρυξέλλες βρέθηκαν 600.000 ευρώ, σύμφωνα με τη «Soir».

reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου