ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ανατροπή με την απάτη και τα χρήματα που άφησε γιαγιά στα σκαλιά εκκλησίας μετά την παγίδα


Νέα στοιχεία για την απάτη στην Πάτρα, με θύμα μια ηλικιωμένη που παγιδεύτηκε μετά από τηλεφώνημα των δραστών…

Η απάτη στήθηκε με προσοχή, η ηλικιωμένη παγιδεύτηκε αλλά στο τέλος οι δράστες δεν χαμογέλασαν. Για κακή τους τύχη, τα χρήματα βρέθηκαν στα χέρια ιερέα που ειδοποίησε την αστυνομία. Ο παπάς έτυχε να περάσει πρώτος από το σημείο και έτσι όταν ένας από τους δράστες πήγε στο σημείο για να τα πάρει στα χέρια του, αυτά δεν υπήρχαν. Όπως διαπιστώθηκε η γιαγιά, που μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή, αντί για 1.500 ευρώ που της ζήτησαν, είχε βάλει μέσα στη σακούλα 800 ευρώ, που είχε στο σπίτι.

Νέα τροπή έλαβε η υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης στην Πάτρα προ ημερών όταν άγνωστοι της ζήτησαν να αφήσει μια σακούλα με χρήματα στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος ήταν για να επισπευστεί το χειρουργείο στο οποίο δήθεν έπρεπε να υποβληθεί η κόρη της, μετά τον τραυματισμό της σε τροχαίο.

Η ηλικιωμένη πείστηκε και έβαλε σε μια σακούλα τα χρήματα που είχε στο σπίτι. Οι απατεώνες ζήτησαν 1.500 ευρώ και η γιαγιά τους είπε πως τα είχε συγκεντρώσει. Τότε, της είπαν να αφήσει την σακούλα με τα χρήματα στα σκαλιά της εκκλησίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στην οδό Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα στην Πάτρα. Εκεί, όμως συνέβη κάτι που δεν είχαν προνοήσει οι απατεώνες.

Ένας ιερέας εντόπισε την σακούλα με τα χρήματα από τα σκαλοπάτια και την παρέδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έκαναν καταμέτρηση των χρημάτων που περιείχε η σακούλα και διαπίστωσαν πως μέσα βρίσκονταν 800 ευρώ και όχι 1.500 όπως είχε καταγγείλει η παθούσα.

Σύμφωνα με το flamis.gr, τα χρήματα αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη. Εκτιμάται πως από την ταραχή της η γυναίκα δεν αντελήφθη πόσα χρήματα έβαλε στην σακούλα. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο δράστης πέτυχε τον στόχο του και την έπεισε να του αφήσει τα χρήματα στις σκάλες του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Στη συνέχεια, η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι τροχαίο με εμπλοκή της κόρης της δεν συνέβη ποτέ και ότι είχε πέσει θύμα απάτης και ειδοποίησε την Αστυνομία.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου