ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ο Απόστολος Τσένης στα «Βραβεία Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό» - (εικόνες)

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και της Κύπρου έδωσαν το παρών στα «Βραβεία Κυπρίων που διακρίθηκαν στο εξωτερικό» και

στο ετήσιο δείπνο, που διοργάνωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός Ελλάδας, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στο Athenaeum InterContinental Hotel.

 
 

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το event που έγινε θεσμός, με βραβεύσεις προσωπικοτήτων από την Κύπρο που διέπρεψαν στο εξωτερικό σε τομείς όπως τον ακαδημαϊκό, ιατρικό, επιχειρηματικό, χρηματοοικονομικό, καλλιτεχνικό κλπ. 

Στην αρχή αυτής της μαγικής βραδιάς, ο κ. Νικόλας Χαραλάμπους, Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού ΚΟΕ Ελλάδας καλωσόρισε τους βραβευθέντες και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους αναφέροντας ότι «η σημερινή εκδήλωση είναι εξαιρετικά σημαντική για δύο λόγους – πρώτον, γιατί όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή είναι εκείνοι που έχουν δηλώσει παρών στις δύσκολες δοκιμασίες και κρίσεις που έχουν περάσει Ελλάδα και Κύπρος και γιατί είναι εκείνοι που θα δηλώσουν παρών στις ερχόμενες μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, και δεύτερον γιατί ο θεσμός των Βραβείων των Κυπρίων που διαπρέπουν στο εξωτερικό κλείνει πλέον 10 χρόνια παρουσίας, έχοντας βραβεύσει ήδη πολυάριθμες εξέχουσες προσωπικότητες για την προσφορά και τη δράση τους».

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ξεχωριστές ομιλίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου

Άξιο αναφοράς είναι ότι για το 2022 τα βραβεία είχαν επετειακό χαρακτήρα, καθώς ολοκλήρωσαν δέκα χρόνια διεξαγωγής, έχοντας τιμήσει για το έργο και την πορεία τους πάνω από σαράντα βραβευθέντες. 

Μετά την βράβευση των δέκα εκλεκτών για το 2022 ακολούθησε η βράβευση του κ. Αναστασιάδη για την διεθνή αναγνώριση του έργου του ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, θέση που κατέχει από το 2013 έως το 2023 με το βραβείο να δίνεται από τους Νικόλα Χαραλάμπους, Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού ΚΟΕ Ελλάδας και τον Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 
 

Με την ολοκλήρωση της τελετής βράβευσης, η βραδιά κορυφώθηκε με την πραγματοποίηση του ετήσιου δείπνο εντός του ξενοδοχείου, υπό τις υπέροχες μελωδίες από κουαρτέτο εγχόρδων της Φιλαρμονικής Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου