ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Με συντριπτικό κάταγμα στο χέρι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από εξωσχολικούς – Δύο οι συλλήψεις


Το Αγρίνιο στο επίκεντρο για ένα εξαιρετικά σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο. Ο ξυλοδαρμός του μαθητή από εξωσχολικούς προκάλεσε σοκ σε καθηγητές και συμμαθητές του…


Το παιδί που κυνηγήθηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξωσχολικούς μέσα στο σχολείο του, στο Αγρίνιο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπάσει το χέρι του, από χτύπημα που δέχτηκε με γκλομπ! Η επίθεση προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας, που ήδη έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις. Η ομάδα των δραστών αποτελούνταν σύμφωνα με πληροφορίες από 7 παιδιά, που είχε μπει αποφασισμένα να χτυπήσουν τον μαθητή. Οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Δύο ανήλικους έχει συλλάβει μέχρι τώρα η αστυνομία για το σοκαριστικό περιστιακό ξυλοδαρμού μαθητή μέσα στο σχολείο του, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ αναζητά αλλά πέντε άτομα που μετείχαν στο άγριο επεισόδιο.

Ολα ξεκίνησαν χθες το πρωϊ στο 6ο Λύκειο Αγρινίου, όταν η ομάδα των 7 ατόμων μπήκε στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος αναζητώντας μαθητή, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν διαφορές. Οταν τον εντόπισαν άρχισαν να τον κυνηγούν μέσα στο σχολείο και να τον χτυπούν, παρά το γεγονός πως το περιστατικό έγινε αντιληπτό από καθηγητές που έσπευσαν να σταματήσουν τον καυγά.

Ομως ο ένας από τους δύο 16χρονους που συνελήφθησαν κατάφερε με γκλομπ, που είχε μαζί του να καταφέρει χτύπημα στο χέρι του μαθητή. Αμέσως στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετάφερε το θύμα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε συντριπτικό κάταγμα στο χέρι από το χτύπημα.

Η Αστυνομία που κλήθηκε σε έρευνες που έκανε ταυτοποίησε τους δράστες συλλαμβάνοντας τους δύο ανήλικους, ενώ αναζητά τους υπόλοιπους δράστες.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου