ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών στον Ιωάννη Ποδιώτη, διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης

Με το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών τιμήθηκε ο πρώην διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, Ιωάννης Ποδιώτης, για το θάρρος και για το πνεύμα αυτοθυσίας που επέδειξε, ακινητοποιώντας και αφοπλίζοντας τον δράστη της επίθεσης με τσεκούρι σε υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ., στις 16 Ιουλίου 2020.

Στην πανηγυρική της συνεδρία η Ακαδημία Αθηνών, την Τρίτη 20/12,  απένειμε το βραβείο της Ακαδημίας, στον Ιωάννη Ποδιώτη από την Κοζάνη, που βρέθηκε μεταξύ των 80 τιμωμένων του ανώτατου πνευματικού ιδρύματος της χώρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Ποδιώτης τόνισε ότι δέχτηκε τη βράβευση με αισθήματα χαρμολύπης, γιατί μπορεί να αποτέλεσε για αυτόν ιδιαίτερη τιμή η βράβευση αυτή, η οποία όμως πραγματοποιήθηκε με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό που θα προτιμούσε να μην είχε γίνει. Αναφερόμενος στην ημέρα εκείνη τόνισε ότι τα σημάδια της, 2,5 χρόνια μετά, παραμένουν ζωντανά στη μνήμη του ακόμα και σήμερα.

Όπως είπε, ήταν μια αυθόρμητη κίνηση που έκανε, βλέποντας τον δράστη να επιτίθεται σε συναδέλφους και λειτουργώντας με το ένστικτο προσπάθησε να τον αφοπλίσει, νιώθοντας, και ως διευθυντής της Δ.Ο.Υ, ότι κάποιος απειλούσε το σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου