ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Πότε ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ: Τα 40 ονόματα που είναι ανοιχτά..


Το τέλος Φεβρουαρίου θεωρείται ορόσημο για την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, ενώ ήδη το 90% των ονομάτων που θα περιλαμβάνονται σε αυτά έχει οριστικοποιηθεί.

Η επίσημη ανακοίνωση όλων των συνδυασμών αναμένεται να γίνει κοντά στην ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών, με πιθανότερη την 10η Μαρτίου, ενώ φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα για σταδιακή ανακοίνωση είτε ανά περιφέρεια είτε ανά ηλικιακή ομάδα.
 
 
Η τριανδρία που αποτελείται από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκο, τον γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Θανάση Νέζη, έχει ολοκληρώσει το έργο της και απομένει η τελική έγκριση του κ. Μητσοτάκη για να οριστικοποιηθούν όλες οι υποψηφιότητες, καθώς είναι αυτός που θα κρίνει τα κενά των περίπου 40 ονομάτων που υπάρχουν ακόμα
Στη διαδικασία αυτή σταθμίζονται και εξετάζονται σε πολύ μεγάλο βάθος όλα τα δεδομένα που αφορούν τους υποψηφίους, καθώς στη γαλάζια παράταξη θέλουν να αποφύγουν κακοτοπιές και φάλτσα όπως αυτό του πρώην βουλευτή του κόμματος στα Γρεβενά Ανδρέα Πάτση.
 
 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου