ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Αντίστροφη μέτρηση για 6.500 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

 

Απομένουν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι τη διεξαγωγή του πρώτου μεγάλου πανελλαδικού γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στις

4 Μαρτίου, που θα αφορά περίπου 6.500 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι δηλαδή τη διεξαγωγή του επόμενου διαγωνισμού.

 
 

Συνολικά 108.235 υποψήφιοι – αριθμός ρεκόρ για προκήρυξη της Αρχής – προετοιμάζονται για τον διαγωνισμό 2Γ/2022 που θα τους εξασφαλίσει μια πολυπόθητη θέση στο Δημόσιο. Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι ενδιαφερόμενοι Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), οι οποίοι έχουν τυπικά προσόντα 32 κλάδων – ειδικοτήτων ΠΕ και 21 ΤΕ. Μεταξύ αυτών είναι ειδικότητες όπως δασολόγοι, αρχαιολόγοι, βιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, κτηνίατροι, μηχανικοί μηχανολόγοι, κοινωνιολόγοι, χημικοί, φαρμακοποιοί, νομικοί, καθώς και ηλεκτρονικοί, βρεφονηπιοκόμοι και τεχνολόγοι τροφίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό δεν συμπεριλαμβάνονται ειδικότητες όπως εκπαιδευτικοί, νοσηλευτές, προσωπικό Δημοτικής Αστυνομίας, για τις οποίες θα υπάρξουν ξεχωριστές προκηρύξεις.

Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα του ΑΣΕΠ για τον πανελλαδικό γραπτό διαγωνισμό, από το σύνολο των υποβληθεισών αιτήσεων, οι 78.370 αφορούσαν υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ενώ σε ό,τι αφορά την ηλικιακή κατανομή η πλειονότητα των υποψηφίων ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 31-40 ετών. Μικρότερη… εκπροσώπηση στη διαγωνιστική διαδικασία θα έχουν οι άνω των 51 ετών, καθώς 6.130 διαγωνιζόμενοι αυτής της ηλικιακής ομάδας πρόκειται να πάρουν μέρος. Επισημαίνεται ότι οι 33.500 αιτήσεις προήλθαν από περιφερειακές ενότητες της Αττικής.

Ειδικότητες εδώ

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου