ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Μαθητές και καθηγητές των Γρεβενών στην έκθεση: «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» - (εικόνες)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 
Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης μας καθώς και τους/τις εκπαιδευτικούς τους για τη συμμετοχή τους στην Έκθεση με τίτλο «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας», η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.   
 

Η έκθεση, στην οποία συμμετείχε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και οι Πόλοι Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Π.Ε.Κ.Τ.Π.Ε.)πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης απότην Τρίτη, 07-02-2023 έως την Πέμπτη, 09-02-2023,

Οι σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Γρεβενών,οι οποίες συμμετείχαν με καινοτόμες εκπαιδευτικές προτάσεις και δράσεις, είναι οι εξής:

α) 1ο Γυμνάσιο  Γρεβενών με το έργο: «Έξυπνος κάδος»

β) 2οΓυμνάσιο  Γρεβενών με το έργο: «Smartwatch»

γ) Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Γρεβενών, με μαθητές του 1ο Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Γρεβενών,και έργα με θέμα:«Ερευνώ δημιουργικά την Νέα εποχή - προετοιμάζω ένα καλύτερο αύριο»

 
 

δ) 1ο«Μανουσάκειο» ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης με έργα:«Υδροπονία - Μεταποίηση - Σχολικό Ραδιόφωνο - Ανακύκλωση Ηλεκτρικών  Συσκευών».

Ησυμμετοχή των μαθητών/τριών μας σε εκδηλώσεις που προάγουν την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία μέσα από την εκπαιδευτικήδιαδικασία, αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα για μια πιο συμμετοχική, μαθητοκεντρική και με όραμα για  το μέλλον εκπαίδευση.

Ευχαριστούμε τους Πόλους Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Π.Ε.Κ.Τ.Π.Ε.) για την πολύ σημαντική συμβολή τους στη δημιουργία καινοτόμων εκπαιδευτικών έργων και την πολύτιμη συνεισφορά τους σε καινοτόμα προγράμματα που υλοποιούνται στις σχολικές μονάδες.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμετον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Φωλίνα Αθανάσιο και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ζολώτα Δημήτριο για την αμέριστη υποστήριξή τους στο έργο μας και την κάλυψητων εξόδων μετακίνησης των συμμετεχόντων/χουσών μαθητών/τριών και των συνοδών τους εκπαιδευτικών προς και από το χώρο της Έκθεσης.

Από τη Διεύθυνση 
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου