ΥΓΕΙΑ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Καντε ΚΛΙΚ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ενημέρωση για τους λόγους παραίτησης τριών μελών από τη Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας νομού Γρεβενών

Ανοιχτή επιστολή 


Ενημερώνουμε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία  στήριξαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητά μας, ότι

έχουμε υποβάλει την παραίτησή μας από μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Γρεβενών και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την τιμή που μας έκαναν. Ταυτόχρονα, επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να εκληφθεί αυτό αρνητικά, θεωρούμε ότι πρέπει να σας  να γνωστοποιήσουμε τους λόγους αυτής της επιλογής μας.

Αποχωρούμε, λοιπόν, από τη  Δ.Ε.Ε.Π. εκφράζοντας τη διαφωνία μας με τον τρόπο λειτουργίας της, της οποίας ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο πρόεδρός της. Ο κ. Τεντόγλου, εσφαλμένα κατά την άποψή μας, θεώρησε ότι η εκλογή του μπορεί να μεταφραστεί σε αποκλειστική στήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου, το πατρονάρισμα του οποίου τον οδήγησε σε σωρεία λανθασμένων επιλογών, σε βάρος της παράταξης, αλλά και εκλεγμένων και ενεργών μελών του κόμματος.

 
 

Πιο συγκεκριμένα:

 
 

·       Δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και νυν ανεξάρτητο βουλευτή του ν. Γρεβενών αποσιωπώντας το έργο του.

·       Απαξιώνει τον θεσμό του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.

·       Παραγκωνίζει την πλειοψηφία των εκλεγμένων μελών της Δ.Ε.Ε.Π. μη δίνοντας αρμοδιότητες. Ακόμη και στην περίπτωση που ανέθεσε τομείς σε ορισμένους, ο συγκεντρωτισμός του δεν τους άφησε πολλά περιθώρια ανάπτυξης πρωτοβουλιών.

·       Δεν μερίμνησε ποτέ, όπως οφείλει, για την τήρηση πρακτικών των συνεδριάσεων της Επιτροπής.

·       Δεν ενημερώνει τα μέλη για τις δράσεις του, οι οποίες γίνονται  με τη συμμετοχή μόνο των υποστηρικτών του προαναφερόμενου πολιτευτή.

·       Εμπλέκεται σε θέματα Εκπαίδευσης , Αθλητισμού, στο ζήτημα του Στρατοπέδου και εν γένει σε ζητήματα που θα αποδειχθεί ότι οι χειρισμοί του ήταν λανθασμένοι και βλαπτικοί για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

 

 
 

Το χειρότερο, όμως όλων, είναι ότι αρνείται να αποδεχθεί τα λάθη του, έστω και εντός της Δ.Ε.Ε.Π, επιμένοντας σε ανυπόστατη επιχειρηματολογία.

Βέβαια, μπορεί ο ίδιος να επιδεικνύει αυτή τη συμπεριφορά και για άλλου λόγους, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

   Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την παράταξή μας,  για την μεγάλη νίκη στις επικείμενες  εκλογές και τον πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη .

Γκαντήραγας Λάμπρος 
Ούρδα Σπυριδούλα 
Τζάτζης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου