ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Γρεβενών για τη έγκυρη ενημέρωσητων μαθητών μας σχετικά με θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, ευχαριστεί θερμά τον π. Νικόλαο Δούμα, Καθηγητή Πανεπιστημίου Κύπρου, Μηχανικό Τηλεπικοινωνιών, PhD, Θεολόγο και Δικανικό ερευνητή ηλεκτρονικού εγκλήματος, MCT, ENISA Member,για τον εξαιρετικά επικοινωνιακό τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μας μονάδων, αναλύοντας τις επιπτώσεις της ευρείας και χωρίς όρια χρήσης τους διαδικτύου, προτείνοντας, ταυτόχρονα, τρόπους αποτελεσματικότερης διαχείρισης του.
 
 

Ευχαριστεί επίσης, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ και τον π. Χρήστο Κούρτη, υπεύθυνο του Πνευματικού Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών,για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.
 
 

Τέλος, ευχαριστεί τους/τις Διευθυντές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑ.Λ, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής αυτής δράσης και, κυρίως, τους/τις μαθητές/τριες για το ενδιαφέρον τους και την ενεργό συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΣΟΥΜΕΛΑ ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου