ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Πλειστηριασμοί: Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των funds


Με ευρύτατη πλειοψηφία (56-9) οι αρεοπαγίτες έκριναν υπέρ των εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων (τους λεγόμενους servicers), στη διαφωνία που είχε προκύψει με τους δανειολήπτες, που υποστήριζαν πως δεν έχουν δικαίωμα να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς στο όνομά τους, παρά μόνο σαν πληρεξούσιοι των funds.

Μέχρι την έκδοση της χθεσινής απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, είχαν εκδοθεί αντίθετες αποφάσεις από εφετεία της χώρας, με το Ανώτατο Δικαστήριο να καλείται να λύσει τη διαφωνία.
 
 
Πλέον, μετά τη δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλειας, αναμένεται να εκδηλωθεί ένα νέο τεράστιο κύμα πλειστηριασμών χιλιάδων «κόκκινων» οφειλετών – οι σχετικές εκκρεμείς υποθέσεις είναι περίπου 700.000 και πλέον τα fund έχουν τη διαδικασία να εκκινήσουν τις σχετικές διαδικασίες, για ληξιπρόθεσμα δάνεια τραπεζών.

Υπέρ των fund ήταν και η εισήγηση της αρεοπαγίτου Κανέλλας Τζαβέλλα, αλλά και η πρόταση του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης πριν από δύο εβδομάδες στον Αρειο Πάγο.

eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου