ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Αθανάσιος Τσιούρας στον Star-fm 933: "Επιθυμώ να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών με την Νέα Δημόκρατία" ... - (audio)

Την επιθυμία του να είναι Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Γρεβενών, εξέφρασε ο Γρεβενιώτης Νομικός, συνεργάτης της Κυβέρνησης του  Κυριάκου ΜητσοτάκηΑθανάσιος Τσιούρας.
Ο κ Τσιούρας, μιλώντας στον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, αναφέρθηκε στο μέλλον των Γρεβενών, με αφορμή και τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από την Δυτική Μακεδονία, μίλησε για τον ίδιο, ενώ δεσμεύτηκε να μας ενημερώσει μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Γρεβενά, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.  
  
 Ο ίδιος αναφέρει:
  Κατάγομαι από τους Μαυραναίους, όπου ζουν και σήμερα οι γονείς μου. 
Έχω σπουδάσει κι έχω δουλέψει στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. 
Είμαι δικηγόρος και είμαι νομικός σύμβουλος του Υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, ήδη από τότε που ήταν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, και στον Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Επίσης, είμαι νομικός σύμβουλος στο Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών Μάρκος Δραγούμης. 
Παλαιότερα ήμουν νομικός σύμβουλος και του σημερινού Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, του Γιώργου Καμίνη, στον Δήμο Αθηναίων, όπως και του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη. 
Εκτός από το πτυχίο Νομικής, που έλαβα από το Α.Π.Θ., έχω μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δίκαιο του Περιβάλλοντος από τη Νομική του Πανεπιστημίου Αθηνών και είμαι υποψήφιος Διδάκτορας στην ίδια σχολή. Επίσης, έχω δίπλωμα στο πιάνο από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. 
Γράφω νομοσχέδια και υπουργικές αποφάσεις, δικηγορώ στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τον Άρειο Πάγο. Βρίσκω και να υλοποιώ λύσεις για τους Υπουργούς και τους Δημάρχους που συμβουλεύω, τους πελάτες μου και κυρίως για τον τόπο μου - για να δημιουργηθούν δουλειές, να μείνουν εδώ τα παιδιά μας, να γυρίσουν τα καλύτερα μυαλά και ο τόπος μας να αποκτήσει ξανά τη ζωντάνια του... 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:  
   

Εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου