ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο Γιάννης Γιάτσιος θα είναι τελικά ένας από τους "εκλεκτούς" της Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά;


Συγκεκριμένη ιστοσελίδα, γνωστής εφημερίδας των Αθηνών, που όμως στο παρελθόν φαίνεται να έπεσε έξω στις προβλέψεις, αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Γιάννη Γιάτσιου.
 Τα parapolitika.gr  γράφουν σήμερα:


Kλείνει τις «γαλάζιες» εκλογικές λίστες ο Μητσοτάκης

 
 
Ίσως και αύριο να εγκρίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα τελευταία ονόματα που θα συμπεριληφθούν στις «γαλάζιες» εκλογικές λίστες.

Βλέπετε με βάση τον προγραμματισμό που έχει τεθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, κανείς υποψήφιος δεν θα κάνει Πάσχα ή ακόμη και… Κυριακή των Βαΐων, χωρίς να έχει ανακοινωθεί επισήμως η συμμετοχή του στην «μάχη του σταυρού». Άλλωστε, η ισορροπία στον εσωκομματικό ανταγωνισμό είναι κεντρικό ζητούμενο πριν από κάθε κάλπη.

Η τριάδα Μπρατάκου, Μαρινάκη και Νέζη, η οποία ανέλαβε το εγχείρημα της συγκρότησης των ψηφοδελτίων του κυβερνώντος κόμματος έχει από μέρες έτοιμη τη σχετική λίστα και μετά και από την ολοκλήρωση της διαδικασίας με τις τελικές πινελιές, θα υπάρξει η πλήρης δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων όχι πια υπό την μορφή διαρροών, αλλά επίσημων ανακοινώσεων.

 
 
Ανάμεσα σ' εκείνους που θα δουν τα ονόματά τους να φιγουράρουν μεταξύ εκείνων που εισέρχονται μετά… βαΐων και κλάδων στην εκλογική εξίσωση θα είναι οι Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Ηλεία, Νίκος Βλαχάκος στην Α' Πειραιά, Γιάννης Γιάτσιος στα Γρεβενά και η Κατερίνα Κατσιμπάρδη στην Ανατολική Αττική.



ΑΕΤΟΣ: Λέτε αυτή τη φορά να έχει δίκιο; Ιδωμεν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου