ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Η «Πατρίδα» σε κίνδυνο – Τα σπάσανε Μπογδάνος και Λατινοπούλου


Η συνεργασία του Μπογδάνου με τον Εμφιετζόγλου έφερε το... διαζύγιο με την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεγράφη από το ΝΔ το 2019 μετά το… αντικομμουνιστικό κρεσέντο στη Βουλή, και έξι μήνες αργότερα, ανακοίνωσε την ίδρυση της πολιτικής κίνησης Εθνική Συμφωνία αλλά τον διέγραψαν και απο εκεί λίγους μήνες αργότερα.

Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2022 ανακοίνωσε μετά βαΐων και κλάδων την ίδρυση της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. –τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για logo και όνομα- και μάλιστα, έβαλε αντιπρόεδρο τη λαλίστατη Αφροδίτη Λατινοπούλου που τρεις μήνες νωρίτερα είχε επίσης απομακρυνθεί από τη Νέα Δημοκρατία, έπειτα από χονδροφοβικά σχόλια κατά της Δανάης Μπάρκα (ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, έχει πει και χειρότερα).


Και έτσι όπως… φούντωσε αυτός ο πολιτικός έρωτας, έτσι έσβησε κιόλας καθώς, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική του Ένωση, κάτι που προφανώς βρήκε αντίθετη τη… συναρχηγό του.

Κάτω λοιπόν από την ανάρτηση του Μπογδάνου για τη συνεργασία-φωτιά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξέφρασε την αντίθεσή της και μάλιστα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα.

Τι κι αν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό της -κατά δήλωσή της- εκείνη το ξανάγραψε σε story στο Instagram πετώντας και τα καρφιά της για το ποιος είναι πιο… influencer. «Ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό μου από τη σελίδα του γιατί τον ενοχλεί η αλήθεια. Ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσή του» γράφει η Λατινοπούλου.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου